Ledarperspektiv 20: Vill Motståndsrörelsen förbjuda allt som är skadligt? Nordendagarna och organisationsförbud

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tjugonde avsnitt.

Här kommer det tjugonde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Simon Lindbergs veckorapport.
  • Personlig fråga om musik.
  • Nyhet om förbud i Finland
  • Ideologisk fråga: Förbudspolitik.

Diskussionsunderlag:

Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Finland

JK yrkar på 8 månader för Lärkestål: ”Nordfront sysslar med allvarlig brottslighet”

De allierade bokbålen

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #20: Vill Motståndsrörelsen förbjuda allt som är skadligt? Nordendagarna och organisationsförbud” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Tack Simon Lindberg!
Du, och även de andra ledarna, men speciellt du, har via dina inlägg i ledarperspectiven ändrat mina inställningar i hur vi ska bearbeta folkförintelsen i det här landet.
Dvs. mina inställningar är fortfarande väldigt radikala och ”hårda”, men verkar inte lika realistiska som Nordiska motståndsrörelsens längre.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Resonemangen i detta avsnitt är så tighta, jordnära och människovänliga att det är svårt att förstå att inte alla vill omfamna den nordiska folkrörelsens nationalsocialism. Men jag hörde en annan radiopratare säga att den västerländska kulturen nu är så degenererad och splittrad att det inte längre går att resonera med människor. De orkar knappt läsa ett tweet på twitter. De kan inte se samband. De reagerar emotionellt och ned ryggmärgen enligt den programmering som massmedierna indoktrinerar oss med. De som struntar i politik eller nyheter får samma propaganda via Netflix/Amazonproduktioner och Hollywood, som ägs av samma människor som äger de… Läs mer »

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
1 år sedan

Ledarperspektiv stärker verkligen motiveringen att fortsätta kämpa för frihet genom nationalsocialismen. Det finns bara två vägar att välja mellan. En leder till frihet från tvång och slaveri som sionister och globalister påtvingar oss. Den andra vägen är att ge upp och foga sig i slaveriet och dö som ofria människor. Det gäller alla folkslag i världen.

Gnapp
Nybörjare
Gnapp
1 år sedan

Jag respekterar Lindberg i många avseenden, men jag slås av naiviteten (populismen?) i denna ständiga övertro på ”vårt folk”. Det är ju vackert att tro på sitt folks förmåga, men svenskarnas facit så här långt är inte smickrande. Någonstans måste man sluta att skylla allt på hjärntvätt, och fråga sig varför svenskar är så otroligt lätta att hjärntvätta? När har svenskarna som folk någonsin fattat ett vettigt beslut? Vikingarna tog hit slavar från främmande folkslag (för att ”göra jobben som vi inte vill göra”, får man anta?). De klarade inte av att organisera sig till motståndskraftiga riken, än mindre att… Läs mer »