Le Pen och Front Nationals bankkonton blev uppsagda av bankerna

POLITISKA TRAKASSERIER. Det franska partiet Front National och dess ledare Marine Le Pen fick sina konton nedstängda av globalistvänliga banker.

Nordfront har tidigare rapporterat om de banktrakasserier som skett mot Motståndsrörelsen, efter att flera banker samtidigt stängde ner flera bankkonton som är kopplade till rörelsen. Liknande trakasserier har drabbat andra rörelsen som står i politisk opposition till dagens globalistvänliga etablissemang och denna gång är det det franska partiet Front National och dess ledare Marine Le Pen som fått erfara bankernas krig mot politisk opposition.

I en tydlig samordnad insats har bankerna Société Générale och dotterbolaget Crédit du Nord stängt ner partiets huvudkonto och nekar dem tillgång till kontroll och transaktionsmöjligheter medan HSBC har stängt ner Le Pens privata bankkonto.

— Är det acceptabelt för en bank att bestämma vem som har rätt till att utöva yttrandefrihet i Frankrike?, sa Le Pen efter händelsen.

Partiet som har flera tiotusentals medlemmar och stabila resurser blev redan 2013 nekade att ta lån av banken Société Générale, något som strider mot vanlig praxis. Nyligen informerade samma bank, som de använt i flera år, att deras bankkonto hade blivit uppsagt.

Front National skickade då ett mejl till Société Générale, ett försök att medla, men utan att banken ens hade öppnat mejlet, fick de tillbaka svaret: ”I ditt fall så vill jag inte medla”. Le Pen beskriver detta som ett politiskt beslut från bankledningen.

— Finansiella oligarker försöker undergräva yttrandefriheten, vare sig den är journalistisk eller politisk och vi är här vittnen till ett försök att undertrycka en oppositionsrörelse. Det är en plikt för alla demokrater att inte acceptera detta, sa Le Pen.

Efter att ha fått den kalla handen av Société Générale valde partiet att återaktivera ett tidigare konto hos Crédit du Nord, som är ett dotterbolag till Société Générale men även detta konto blev nedstängt. Detta ledde till att partiet till slut lanserade ett överklagande till Banque de France, som är centralbanken i Frankrike, och fick då gehör. Den statliga banken hänvisade till en fransk lag som säger att bank inte kan neka landets medborgare rätten till att ha ett bankkonto och beordrade därmed Crédit du Nord till att återöppna bankkontona.

Crédit du Nord öppnade upp kontona igen men nekar nu Front National från att använda möjligheterna till kontroll samt alla korttransaktioner för medlemsabonnemang och donationer till partiet.

— Man kan mäta en demokrati utifrån hur den politiska oppositionen behandlas, sa Le Pen och fortsatte:

— Och att bli fråntagen dessa intäkter har satt Front National i stora problem och det hindrar den normala driften av partiet.

Källor:
Banks Close France’s Front National, Le Pen’s Personal, Bank Accounts
Le Pen og Front Nationals bankkonto ble sagt opp av bankene

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

JUDE-makten och deras lakejer är fullständigt vidriga. Till och med sionister och demokrater som Front National drabbas av deras hatiska ondska och makthunger.

(((Era))) maktdagar är räknade.

Hell seger!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Vilka stridsåtgärder är lämpliga för den icke-judiska majoriteten av människor att vidta?

Det vet vi alla här, men det lämpar sig inte att säga det högt – än så länge.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  Karl

Att säga det högt innebär en förvarning. Lönndom gäller.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Globalisterna gör allt för att stoppa det fria ordet och det visar att vi inte lever i demokratier längre.

Torkelsson
Nybörjare
Torkelsson
2 år sedan

Dessa ruttna individers enorma makt över oss vita, kommer att bestå, men bara så länge som vi tillåter, eller så länge som folk väljer att hålla sinnet slutet.

Vi besitter en otrolig makt, hade vi haft en lika stor förståelse, så hade dessa avskum rent fysiskt, för länge sedan befunnit sig långt utanför Europas gränser.

Martin
Nybörjare
Martin
2 år sedan

vi måste nog börja investera i markegendom, konst, guld osv och skita i bankerna

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan

Vi behöver stå i kontakt med vår själ. Vara innovativa och kreativa. Samverka med varandra! Bli mer etiska! Lära oss och utnyttja lagen! Söka fred och visdom.

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan

Är det ens lagligt att stänga ned konton så där!?