Le Pen mer populär än Macron

UTRIKES. Nationalistledaren Marine Le Pen är mer populär än Frankrikes globalistpresident Emmanuel Macron.

Frankrikes president, den självutnämnde antinationalisten Emmanuel Macron, tappar i förtroende bland folket. Han erhåller nu endast 26 procents stöd. Samtidigt har nationalisten Marine Le Pen stöd av 27 procent av fransmännen.

Samtidigt skakas landet av de regimkritiska Gula västarna, som i flera tiotusental demonstrerar landet runt mot höjda bensinskatter och inkompetent ledarskap. Enligt undersökningar har Gula västarna stöd av 77 procent av folket, vilket alltså är nästan tre gånger så mycket som Macron.

Källa:
Macron: Globalist Poster Boy’s Polls Plunge to Historic Low, Le Pen Now More Popular

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JordanGrottbjörnenKlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Man kan väl bara hoppas att de här inställningarna håller i sig till EU-valet nästa år. Men NPC är lättmanipulerade.

Ett litet gulligt afrikanskt barn som hämtas på bårhuset, läggs på en vinteröde badstrand i Nice, fotograferas och kablas ut i (((världsmedia))) som ett stackars flyktingbarn som drunknade i Medelhavet på flykt undan krig och svält kommer att få NPC på rätt spår igen.

Klaus
Medlem

Marine LePen 27%, dvs. 73% är redan tillräckligt fördummade att rösta igen i sanningens ögonblick för Europas undergång.

Grottbjörnen
Medlem

Frankrike har alltid varit ett starkt vänsterliberalfäste, precis som Sverige, tyvärr..å andra sidan är väl vänstern traditionellt stark i Italien också så det kan ju ändras, men frågan är hur länge vi kan vänta på att folk vaknar upp ur sin törnrosasömn

Jordan
Medlem

europe needs radical nationalism not le pen