Le Pen mer populär än Macron

UTRIKES. Nationalistledaren Marine Le Pen är mer populär än Frankrikes globalistpresident Emmanuel Macron.

Frankrikes president, den självutnämnde antinationalisten Emmanuel Macron, tappar i förtroende bland folket. Han erhåller nu endast 26 procents stöd. Samtidigt har nationalisten Marine Le Pen stöd av 27 procent av fransmännen.

Samtidigt skakas landet av de regimkritiska Gula västarna, som i flera tiotusental demonstrerar landet runt mot höjda bensinskatter och inkompetent ledarskap. Enligt undersökningar har Gula västarna stöd av 77 procent av folket, vilket alltså är nästan tre gånger så mycket som Macron.

Källa:
Macron: Globalist Poster Boy’s Polls Plunge to Historic Low, Le Pen Now More Popular

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Man kan väl bara hoppas att de här inställningarna håller i sig till EU-valet nästa år. Men NPC är lättmanipulerade.

Ett litet gulligt afrikanskt barn som hämtas på bårhuset, läggs på en vinteröde badstrand i Nice, fotograferas och kablas ut i (((världsmedia))) som ett stackars flyktingbarn som drunknade i Medelhavet på flykt undan krig och svält kommer att få NPC på rätt spår igen.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Marine LePen 27%, dvs. 73% är redan tillräckligt fördummade att rösta igen i sanningens ögonblick för Europas undergång.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Klaus

Frankrike har alltid varit ett starkt vänsterliberalfäste, precis som Sverige, tyvärr..å andra sidan är väl vänstern traditionellt stark i Italien också så det kan ju ändras, men frågan är hur länge vi kan vänta på att folk vaknar upp ur sin törnrosasömn

Jordan
Nybörjare
Jordan
1 år sedan

europe needs radical nationalism not le pen