LÄSARBILD: ”Jag misshandlades av utomjordingar!”

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN. En Nordfront-läsare blev nyligen överfallen av aliens! Läsaren dokumenterade sina skador och har skickat in bildbevis till Nordfront.

Bildbevis.

Bildbevis.

Det var natten mot idag som läsaren överfölls av gröna utomjordingar. Läsaren, som av rädsla för att bli angripen igen har valt att vara anonym, sammanfattar händelsen på följande vis:

Nu inatt hände något ofattbart! När jag va på väg hem från en vän till mig så hörde jag hur det rasslade till i buskarna… När jag vände mig om så såg jag sju stycken aliens komma mot min riktning! Jag faller i backen och får ta emot både slag och sparkar… Jag visste direkt att dom va aliens, jag såg planeten Pluto och Venus på uniformerna och så var dom gröna som fan!!!

Vad Nordfront erfarit så har händelsen ännu inte blivit polisanmäld, men vi räknar med att den mediala uppmärksamheten nu leder till att polisen tar tag i detta och ser till att gripa de kriminella inkräktarna!

För mänsklighetens bästa kommer Nordfront tipsa andra medier om detta och vi räknar med att åtminstone Sveriges Radio kommer ta tag i storyn.

Vet du mer om utomjordingar i allmänhet eller är du ett vittne till gårdagens överfall? Kontakta då polisen på 114 14!

Läsarbilder

Har du som läsare av Nordfront skapat en rolig bild som du tror skulle passa på Nordfront? Eller har du sett något uppseendeväckande som du fångat på bild och vill dela med dig av? Skicka då in dina bilder till nyhetsredaktionen@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om