Läsarbild: Barn på Rättviks marknad exponerades för hatpropaganda

BILD. En av våra läsare lyckades ta en bild under Rättviks marknad förra helgen som visa hur en kvinna spred globalistisk hatpropaganda till barn.

Personen på bilden har identifierats som Sara Leifsdotter, representant för en lokal clownorganisation i Dalarna som hänger sig att gå storfinansens ärenden genom att sprida globalistisk hatpropaganda, hetsa mot etniskt medvetna svenskar samt kräva förbud av politisk opposition i Sverige.

Enligt läsaren var marknadens besökare betydligt mer intresserad av att ta emot flygblad från Nordiska motståndsrörelsen, som också befann sig på marknaden samma dag, varför Leifsdotter övergick till att dela ut sin propaganda till barn.

Det flygblad barnen fick ta del av meddelade att opposition och motstånd mot folkmordet på Nordens folk måste förbjudas. Vidare höll Leifsdotter upp en skylt med det våldsbejakande budskapet ”Stoppa nassarna i papperskassarna”, vilket av Rättviks marknads besökare tolkades som att Leifsdotter vill paketera kroppsdelar tillhörande politiska motståndare i påsar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om