Läckta EU-dokument visar att FN:s kontroversiella migrationspakt är bindande

MASSINVANDRINGEN. Läckta dokument från EU-kommissionen visar nu att FN:s omstridda migrationspakt Global Compact är bindande för de länder som undertecknat den, tvärtemot vad många politiker försökte få folket att tro.

Den danska tidningen Berlingske Tidende har avslöjat ett läckt dokument, skrivet av EU-kommissionens advokater, som inte var menat för allmänheten utan bara var avsett för internt bruk.

I dokumentet framgår det tydligt att Marrakeshfördraget, också kallat FN:s Global Compact, är juridiskt bindande för de EU-länder, däribland Sverige, som undertecknade det i december 2018.

I Danmark har detta nu skapat debatt, eftersom den dåvarande regeringen under den borgerliga Venstre-politikern Lars Løkke Rasmussens ledning försäkrade väljarna att fördraget inte var bindande.

I det 10-sidiga dokumentet står det svart på vitt att ”undertecknande av GCM (migrationspakten) har rättsliga effekter på EU:s utvecklingspolitik”, vilket är juristspråk för att undertecknandet innebär krav som är bindande.

När alternativa medier i Danmark väckte debatt kring migrationspakten och vad den skulle komma att innebära blev mainstreammedier och politiska partier upprörda och hävdade att kritiken var en avsiktlig desinformationskampanj.

I Danmark anklagas nu Lars Løkke Rasmussen för att ha farit med osanning om vad Global Compact egentligen innebär, vilket har fått debatten att blossa upp igen. I Sverige är det däremot tyst från politiker och mainstreammedier om hela frågan.

Enligt prognoserna väntas det flera hundra tusen nya främlingar till Sverige de närmaste åren, en siffra som har ökat drastiskt efter att de nya generösa reglerna för anhöriginvandring infördes under det här året – efter att Sverige skrev på FN:s Global Compact.

Källa:
Lækket EU-notat åbner ny debat om omstridt FN-migrantpagt

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EthnyWäringFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

(((Carl Bildt))) talade sanning och sade att dev är bindandem men så klart berättade han sanningen efter det var underskrivet.

No matter, alla ansvariga för undertecknandet i Norge och Sverige visste att det var bindande men man ljög för att minimera oönskade opinionsyttringar och för att man skulle kunna kalla kritiker för konspirationsteoretiker.

Det sionistiska projektet med EUs och FNs Kalergiplan bestämdes för länge sedan. Så allt går enligt planerna. Denna nyhet kan inte förvåna någon. Och hur? Trodde de i så fall inte på vad Bildt sa?

Ändå fortsätter regeringen åtnjuta väljatstöd.

#intemittfolk

Wäring
Medlem

Svärjevännerna anordnar möte där man upprört protesterar mot det man uppfattar som ett enormt svek och återgår sedan till det normala apatiska tillståndet. När det nästa gång blir dags att rösta har inte en enda pollett trillat ned och man fortsätter att ge sitt stöd åt partier som inte vill frigöra sig från FN.
Gör det ont när du lägger handen på den varma spisplattan? Tag bort handen!

Fredrika
Medlem

Exakt. Svärjevännerna är dumma i huvudet och förtjänar att gå under. Faktiskt. Det är inte tillåtet att skriva leve Nationalsocialismen, så det får ingen göra. Men vad ska vi utropa? ”Leve kampen mot det onda”, kanske? Eller är de onda en folkgrupp numera?

Ethny
Medlem

Om inte nu så kommer det nog bli det snart i framtiden.

All kritik mot (((ondskan))) måste bli HMF för att det inte skall gå att kritisera.