Läckt video med skolvåld chockar Frankrike

MÅNGKULTUREN. En rasfrämmande skolelev hotade sin lärarinna med airsoftpistol under lektion.

En video som visar hur en afrikansk skolelev hotar sin lärarinna med ett pistolliknande föremål upprör nu fransmännen. Videon som först sändes via Snapchat är inspelad i ett klassrum på en skola i Creteilområdet, i en förort nära sydöstra Paris.

Den afrikanska skoleleven kräver att lärarinnan ändrar i närvorlistan och skriver ”närvarande” istället för ”frånvarande”.

I bakgrunden kan man se en annan rasfrämmande elev göra obscena gester mot kameran.

Medier bagatelliserar händelsen
Franska medier hävdar att pistolen var en så kallad airsoftpistol som inte skulle kunna ha skadat lärarinnan. Trots den chockerande händelsen verkar lärarinnan vara oberörd som om detta inte är första gången det händer, skriver ryska RT.

Lärarinnan har anmält händelsen. Två 16-åriga elever omhändertogs av myndigheterna. Pojken som gjorde de obscena gesterna släpptes medan huvudgärningsmannen ska höras i ungdomsdomstol på söndag.

Våld är numera vardagsmat
Nu frågar sig många fransmän hur vanligt det är med sådant våld riktat mot lärare och vad myndigheterna tänker göra åt det. Videon som har blivit ”viral” får ofta kommentarer som indikerar att dylika händelser är vanliga på franska skolor. Även Rassemblement natonals (RN) partiledare Marine Le Pen skriver på Twitter att det verkar vara vanligt förekommande med sådana händelser.

Nathalie Germain från RN:s nationella råd undrar om vi måste vänja oss vid detta våld. Hon anser att läget är ett resultat av president Emmanuel Macrons ”nya värld” med massinvandring. Flera av hennes följare anser att hon glömmer att denna politik har pågått i årtionden, och att det enda man kan vänta sig av mångkulturpolitiken är att det blir allt värre.

Källa:
France in shock as VIDEO of student threatening teacher with ‘gun’ in class goes viral

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JimKlausPierreKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
peckerwood
Medlem

når skal det en gang så stolte franske folket våkne opp å gjøre motstand(gjelder resten av europa også da)

_DH_
Medlem
_DH_

I dagens galna Europa sänder man elever till rektorn om de lämnar in uppsatser eller liknande med åsikter som strider mot ”värdegrunden”. Men hotar vildar lärare med vapenattrapper så askriver man det bara. Ibland kan det kännas som att lärarna inte förtjänar bättre än att drabbas av det senare. Får alltid hoppas hon personligen gjort något klart klandervärt, som att ha kuggat någon för personens åsikter.

Karl-Путин A
Medlem

Lärare är samma rasförrädarpack som journalister och politiker. Skulle inte förvåna mig om lärarinnan i videon fick en blöt ”höjdpunkt” av händelsen.

Pierre
Medlem

Dikesved.

Klaus
Medlem

Franskmän hade egentligen mycket erfarenheter med afrikaner (slavar, kolonier) t.ex. totalt nederlag mot afrikaner på Haiti. Varje fransk regering hade stor intresse för afrikanska länder, särskilt för de sedan kolonialtid fransk talande befolkningarna, och flera gånger var fransk militär i Mali. Men afrikaner får bosätta sig i Frankrike. Det är dumt och stor succé för Talmud-Illuminati-judar. Frankrike omvandlas till afrikanernas islamisk koloni.

Jim
Medlem

Jävla menlösa häxa som finner sig i situationen. . .