Läckt dokument avslöjar Googlecensur – vad blir Trumps motdrag?

YTTRANDEFRIHET. Ett läckt dokument från Google visar hur det judiskägda företaget verkar för ökad censur på internet.

Nätjätten Google, som grundades av judarna Larry Page och Sergej Brin, har ofta kritiserats för att censurera röster som inte har samma politiska åsikter som de. Bland annat har Nordiska motståndsrörelsen totalblockats från den Googleägda videotjänsten Youtube.

Nu har ett interndokument från företaget läckt till nyhetssajten Breitbart, där det framgår att Google planerar att röra sig bort från den amerikanska yttrandefrihetsprincipen med närapå full yttrandefrihet, mot en mer censurerad variant. Den senare varianten kallas i dokumentet för en ”europeisk” sådan, som sätter ”värdighet och hövlighet över frihet”.

Anledningen ska bland annat vara rädslan över att Donald Trump blev vald till USA:s president och Alternativ för Tysklands framfart samt var denna utveckling för världen. Nordfront har tidigare skrivit om hur Googles agenda är att ”se till att nuvarande nationalistiska trender bryts så att de bara visar sig vara en ’spasm’ i den globala utvecklingen för utökad liberalism”.

Donald Trump har flera gånger kritiserat olika amerikanska nätjättars censuriver, samt lovat att se över saken juridiskt. Han har bland annat formulerat sig på ett sätt som gjort att många tror att även provita aktivister och nyhetssidor – som idag censureras kraftigt av Facebook, Twitter och Youtube – kommer att få internetamnesti i och med den nya lagstiftningen.

Källor:
THE GOOD CENSOR – Google Growth Strategy: ‘Shift Towards Censorship’ to Appease Authoritarian Governments
On Twitter, Trump accuses ‘social media’ of limiting free speech of conservatives

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RokvikenOscar PerssonPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Börjar ni nassar gilla Trump lite smått… Jag tog ställning 2016 då ”skrek” diverse ns om Trumps judekopplingar… Det finns INGEN världsledare som skadat (((globalisterna))) mer än Trump!!! Visst han är inte nationalsocialist… Men bara kolla på Sverige.. 2000 röstade ju på motståndsrörelsen år 2018… 10 000 980 to go YAY! ALL THE WAY! Glöm eran ”pipedream” om… inte bara ett ns Sverige utan ett NORDISKT… 5 LÄNDER!!! gemensamt natiinalsocialistiskt imperium… Man häpnar över NAIVIDITETEN! Skärp er för faan! I stället för att framhärda i en naationalsocialistisk drömvärld… Ta upp stafettpinnen som tappats och verka som n a t i… Läs mer »

Peter
Medlem

Judelakejer pga att ni samlar antisionistisk opposition i ett ”mission impossible” nämligen att överyga resten av svenskarna att ns är en förträfflig ideologi… 2000 röstade NS i valet 2018…lyssna nu… 99.9% gjorde det INTE… Att harva på i uppförsbacke med en dödsdömd ideologi gynnar bara Schlomo

Peter
Medlem

Hursomhelst… Ni är spjutspetsen i den antisionistiska rörelsen… Det är värt respekt. Jag önskar bara att uppvaknandet skulle gå fortare och ser ”vår väg” som en obstruktion för ett uppvaknande av massorna…

Oscar Persson
Member
Oscar Persson

Om inte nationalsocialismen kan rädda vårt folk så kan ingen göra det. Det handlar inte endast om att ta makten och skicka ut de icke-vita. Det handlar även om vilket samhälle vi vill ha efter att Norden är befriat. Endast nationalsocialismen har en helhetslösning. Nationella icke-nationalsocialister vill i princip ha kvar samma system som vi har nu, fast utan de icke-vita. Men med det liberala skitsamhälle vi har nu så kommer vårt folk aldrig att bli något mer än en konsumerande massa utan tanke på framtiden. Även om det blir en förbättring från den dekadens vi har idag så kommer… Läs mer »

Peter
Medlem

Man kanske ska rädda samhället först och bygga det sedan… Låt oss säga att gamla svedala blev räddar ur psykopatsionisternas klor… Kanske hade det varit lättare sen att få folk att aacceptera en ny överstatlighet… När Pär Öberg sa, på någon av era podcasts att motståndsrörelsen i mångt och mycket gillade EU så började jag må illa

Peter
Medlem

Jag hatar en stark stat. En stark stat förtrycker alltid individen om nu inte individen råkar älska en stark överstatlighet…

Peter
Medlem

Och under snart 100 år av socialistiskt förtryck så anser jag inte att ett nationalsocialistiskt alternativ är mycket mer än ur ”askan i elden”

Rokviken
Medlem

Peter, kan förstå din frustration. Men är det inte bättre att du tar ut denna energi på dem som skapat problemen? Ställ dig utanför Riksdagen, skandera och med hög röst kanske du kan göra dig hörd. Visa vad skåpet skall stå! Lycka till!