Kvinnlig nämndeman anklagas för våldtäkt på ett ”ensamkommande flyktingbarn”

BROTT. En kvinnlig nämndeman i Västverige har polisanmälts misstänkt för våldtäkt. Enligt anmälan ska kvinnan ha haft samlag med en ”ensamkommande flyktingpojke”.

En kvinnlig nämndeman har polisanmälts misstänkt för våldtäkt på en så kallad ensamkommande flyktingpojke. Kvinnan ska under en tid i höstas ha haft ett sexuellt förhållande med invandrarpojken från ett asylboende i Västsverige.

De båda träffades i kvinnans hem under cirka en månads tid i höstas och nu har både en Lex Sarah-anmälan från Socialnämnden och en polisanmälan gjorts om våldtäkt riktats mot kvinnan. Både kvinnan och asylpojken ska ha medgett att de haft sex med varandra.

Kvinnan ska även ha varit politiskt aktiv men lämnade sitt uppdrag i en kommunal nämnd en vecka innan polisanmälan gjordes.

— Är man under utredning av polisen ska man inte vara i tjänst, det är partiet väldigt tydliga med. Men hon är naturligtvis oskyldig tills det att hon eventuellt döms, säger den kommunala partiordföranden.

En åklagare tar nu över anmälan från polisen.

Källa:
Nämndeman polisanmäld för våldtäkt

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KarlCaesar-AureliusAllanValhallaFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Kan en man bli våldtagen av en kvinna?

Fredrika
Medlem

O ja med pinnar och flaskor uppkörda där bak eller om tex en batikhäxa förlustar sig på en rest penis. Är pojken under- eller minderårig är det juridiskt sett våldtäkt även om alla vet att ”pojken” är 40 år gammal. I synnerhet är han i beroendeställning, som pojkar på en skola som utnyttjas av en lärarinna. Män kan få ofrivilliga stånd och bli ofrivilligt upphetsade precis som kvinnor kan bli, som också kan få ofrivilliga orgasmer vid våldtäkt eftersom kroppen kan reagera automatiskt fast kvinnans psyke lider. Självklart bör denna folkförrädarebatikhäxa straffas. Förmodligen är få av batikhäxorna lesbiska eftersom det… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Tack för förklaringen :) Nu vet jag lite mer:)

Karl-Путин A
Medlem

Tack för den uttömmande anal-ysen. Jag skulle bara vilja tillägga att batikhäxorna visst kan vara lesbiska, men i brist på flickor så får de hålla till godo med fjolliga ”män” – i mörkret syns det ju ändå inte vad det är som ”gives face” och har de lite skäggstubb blir det säkert bara ännu mer upphetsande. Att tvinga någon slicka ens kön klassas som 100% våldtäkt. Våldtäkt handlar inte bara om penetration. På senare år har fisting blivit mäkta populärt inom dekadenta kretsar. För några år sen på Pride kunde man lämna sona barn 0-10 år på ”myshörnan” på Pride… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Så vidrigt.

Valhalla
Medlem

Fröjdepinnen har inga ögon. PK-batikhäxan mötte knappast något motstånd. Afghanerna är inte noga med vem de sätter på.

Sverker
Medlem

Nu ska vi se om jag har fattat detta rätt.
Jag måste betala för en sånt där ”fyktingbarn” läs-manlig snyltare/bedragare, ifrån första dan aset kommit hit, t.o.m att han sen får pension.
Dessutom betalar jag indirekt en sån där vämjelig batikhäxas sexliv, bara för att hon inte är kapabel till sex med svenska män.
Sen betalar jag häxans uppehälle också, för dom blir alltid sjukskrivna när dom ertappats, eller om det är sexet med barnet som gör dom sjuka.
Dubbel lyktstolpe är lösningen i dessa fall!

Fredrika
Medlem

Jag tycker det låter som om du förstår allt om detta. Batikhäxan tar inget ansvar för sitt beteende utan beter sig bara illa så länge det går. Sedan tar hon på sig offerkoftan. Hon kommer tyvärr inte att få ett lämpligt straff, utan kommer undan med minimal påföljd, om någon.

Valhalla
Medlem

PK batikhäxan är troligen vänsterpartist, FI eller Mp-politiker. I sann metoo-anda bör hon få sparken från sitt arbete och uppdraget som nämndeman samt godeman. Lika som de män vilka beskylls för tafsande.

Allan
Medlem

Farbror Barbro blev tydligen Sex Sarah-anmäld för äldreomsorg på batikhäxe/sossevis. Eller historien om mötet mellan skäggbiffen och skäggbaaarnanen.

Caesar-Aurelius
Medlem

”En kvinnlig nämndeman i Västverige har polisanmälts misstänkt för våldtäkt.”

Undrar vad de manliga nämndekvinnorna gör åt detta?

”De båda träffades i kvinnans hem under cirka en månads tid i höstas”

Man får hoppas att det inte var fler i den familjen som blev ”gruppträffade i kvinnans hem under cirka en månads tid i höstas” …
comment image

Rokviken
Medlem

Stackars flickor. De har hamnat i en djungel och verkar inte trivas. Vilket övergrepp. Föräldrarna borde deporteras.