Kvinna våldtogs av maskerad man i Strömstad

STRÖMSTAD. I natt blev en kvinna i 20-års åldern överfallsvåldtagen av en maskerad man i Strömstad. Kvinnan fick hjälp att larma polisen av en förbipasserande.

Platsen där våldtäkten begicks. Foto: Google Maps.

Polisen larmades 00:52 inatt om en överfallsvåldtäkt i Strömstad. En maskerad man gav sig på en kvinna i 20-års åldern.

— Kvinnan tar kontakt med en person som bor i området där och den här personen får larma polis. Hon berättar att hon blivit överfallen och våldtagen i närheten av en man som var maskerad och okänd för henne. Hon är naturligtvis väldigt uppriven, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i Västra Götaland, till Expressen.

Den drabbade kvinnan har nu förts till sjukhus för att vårdas och undersökas. Polisen har spärrat av brottsplatsen i stadsdelen Tången, där man påbörjat en teknisk undersökning.

— Vi har varit på plats med bland annat spermahund och polispersonal, berättar Adlersson.

Ingen person har gripits i ärendet. Polisen uppmanar allmänheten på sin hemsida att höra av sig om man vet något mer om händelsen:

Om någon har gjort iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen kontakta polisen på 114 14. Ingen ytterligare information kommer för närvarande att lämnas ut i ärendet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments