Kvinna våldtagen och rånad på väg till jobbet

BROTT. En kvinna i 35-årsåldern överfölls och våldtogs ”under längre tid” när hon lämnade sin bostad tidigt under tisdagsmorgonen. Händelsen utspelade sig i Årsta i Stockholm.

Det var tidigt under tisdagsmorgonen som polisen fick in ett larm om att en kvinna i 35-årsåldern hade rånats och våldtagits när hon lämnade sin bostad i Årsta under morgonen. Enligt kvinnans anmälan ska gärningsmannen ha hotat att döda kvinnan efter att han våldtagit henne i en skogsdunge och enligt uppgifter ska våldtäkten ha pågått ”under längre tid”.

— Vi fick in det som ett personrån men när patrullen kom fram till platsen uppgav kvinnan att hon även blivit våldtagen, säger Kjell Lindgren vid polisens ledningscentral till tidningen.

Ingen misstänkt gärningsman har ännu gripits och polisen har inte heller gått ut med några signalement på förövaren.

Källa:
Kvinna överfallen och våldtagen vid Årstafältet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LingonetFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Överfallsvåldtäkter är en del i krigföringen. Det pågår raskrig. Svara INTE med samma mynt. Men var alltid beredda på att göra nödvärn. Maximalt nödvärn. Det gäller liv/död/trauma för livet.

Lingonet
Medlem

Jaha, valet är över, nu kan svenne banan skita i hur det går för folket, landet och dem själva i 4 år till och återgå till golfen, sport tv och bingolotto.
Vi vakna medborgare fortsätter informera dem om att nästa gång är det deras tur, så fundera på vad du röstade på och varför.

Lingonet
Medlem

Appropå de intelligenta somalierna, kolla in 100 somalier röja bland vita besökare på nöjespark i minnesota:
https://nationalvanguard.org/2018/09/minnesota-somali-rampage-at-amusement-park/