Kvinna våldtagen av okänd man vid cykelbana

BROTT. Under natten till tisdagen överfölls och våldtogs en kvinna vid en cykelbana på Amiralsgatan, i höjd med Emilstorps industriområde i Malmö. Ingen misstänkt gärningsman har ännu gripits.

Det var under natten till tisdagen som polisen fick in ett larm om att en kvinna hade överfallits och våldtagits av en okänd man vid en cykelbana på Amiralsgatan i Malmö.

Kvinnan fördes till en kvinnoklinik för undersökning och för att sedan förhörar. Samtidigt spärrade polisen av ett grönområde mellan Amiralsgatan och Emilstorps industriområde i väntan på specialhundar och polistekniker.

— Vi håller på att ta reda på vad som har hänt genom förhör med kvinnan, genom den tekniska undersökningen som inte är klar och i förhör med eventuella vittnen, säger Calle Persson, informatör på polisens ledningscentral.

Under tisdagsmorgonen hade ännu ingen misstänkt gärningsman gripits och polisen har heller inte gått ut med våldtäktsmannens signalement.

Källor:
22 maj 03.09, Våldtäkt, Malmö
Misstänkt våldtäkt i Malmö i natt

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KarlKarl AChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Att inte gå ut med gärningsmannens signalement är numera ett ganska exakt signalement. Man kan lura folket ett tag men inte hela tiden.

Karl-Путин A
Medlem

Överfallsvåldtäkter, det nya ”svenska” folknöjet. Nu väntar vi bara på att även dessa avskum får status av ”sexuell minoritet” och att kvinnor som gör för mycket motstånd kommer att åtalas för HMF. I många av primaternas hemländer är våldtäkt inte ens ett brott.

Katolska kyrkan har redan tagit ett steg på vägen genom att välsigna ”sexuella minoriteter” under mottot: ”Gud har skapat även dig”. Med den logiken kan man ju välsigna vad/vem som helst eftersom Gud ju även skapat våldtäktsaporna.

Karl
Medlem

Fånga in honom och **** honom!