Kvinna utsatt för överfallsvåldtäkt – polisen eftersöker vittnen

BROTT. Sent under onsdagskvällen utsattes en kvinna för en överfallsvåldtäkt utomhus i Kävlinge. Enligt uppgifter ska det röra sig om två gärningsmän och polisen söker nu efter vittnen.

Rape_victim

Det var klockan kvart i nio under onsdagskvällen som polisen fick in ett larm om en misstänkt överfallsvåldtäkt som ska ha inträffat utomhus i Korsbackaområdet i Kävlinge i Skåne. En kvinna ska ha blivit överfallen och våldtagen av två gärningsmän.

— Man utreder det i nuläget som misstänkt våldtäkt utomhus. Man har spärrat av ett område och kommer att göra en teknisk undersökning, säger Johanna Persson på Skånepolisens ledningscentral.

Polisen är förtegna med uppgifter kring den pågående utredningen men säger sig vara intresserade av att få ta del av iakttagelser och vittnesmål från den aktuella platsen under onsdagskvällen.

— Vi ska nu sammanställa allt så får vi se vad utredningen visar, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid Skånepolisen.

Källa:
Kvinna misstänks ha våldtagits i Korsbackaområdet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om