Kvinna utsatt för överfallsvåldtäkt i skogsområde

BROTT. Under måndagseftermiddagen utsattes en äldre kvinna för en överfallsvåldtäkt i ett skogsområde någonstans i Västsverige. Polisen är mycket förtegen om händelsen och det är oklart exakt var brottet utspelade sig.

Det var under måndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om att en äldre kvinna ska ha blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt i en mindre kommun någonstans i Västsverige.

— Det pågår en undersökning av en plats på grund av ett brott som har begåtts där, en misstänkt våldtäkt. På grund av att ärendet är känsligt kommer jag inte säga mer om det i dag, sa Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst under måndagskvällen.

Kvinnan fördes till sjukhus för vård av sina skador. Vad för skador det rör sig om vill polisen dock inte säga. Enligt polisen handlar det om ett ”känsligt läge”.

Under tisdagsmorgonen skrev polisen följande på sin hemsida:

Angående den anmälda våldtäkten igår kväll i västsverige finns det förnärvarande inget mer att säga. Ingen misstänks är gripen. Målsägande är väl omhändertagen. Om det framkommer andra uppgifter i ärendet kommer texten att uppdateras.

Källa:
Misstänkt våldtäkt i Västsverige
31 juli 05.49, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Kvinnan tycks ha lidit av diagnosen ”hög kunskapsnivå”, vilket yttrar sig i att man tror att Sverige är universums tryggaste och säkraste plats.

Hade hon lidit av ”låg kunskapsnivå” så hade hon vetat att i dagens Sverige ger sig en kvinna inte ut var som, eller hur som helst.

Det finns snart inte en kvadratmeter i hela Sverige där det är garanterat säkert, som en och annan skärgårdsö utan broförbindelse eller uppe på ett fjäll i Lappland.