Kvinna utsatt för brutalt våldtäktsförsök i Skara – polisen söker efter tips

BROTT. Under söndagsmorgonen utsattes en kvinna i 20-årsåldern i Skara för ett brutalt våldtäktsförsök av tre män. Männen ska ha tvingat ned henne på marken, försökt slita av henne kläderna och bränt henne med en cigarett. Polisen vädjar nu om uppgifter som kan leda till ett gripande.

Rape_victim

Det var någon gång mellan klockan 05.00 och 05.30 under söndagsmorgonen som en kvinna i 20-årsåldern blev överfallen av tre okända män på Källegatan i Skara.

Två av gärningsmännen ska ha tvingat kvinnan till marken och hållit fast henne medan den tredje mannen försökte slita av henne kläderna samtidigt som han tafsade på henne både utanpå och innanför kläderna.

Av någon anledning ska männen plötsligt ha avbrutit våldtäktsförsöket och flytt från platsen i en lite svart flyktbil.

— De tre männen åkte i väg i en mindre svart bil och vi är mycket intresserade av tips, säger Per Larsson, stationsbefäl i Lidköping.

Den unga kvinnan ska ha fått blåmärken och även ett brännmärke på handen från en cigarett.

Händelsen rubriceras som försök till våldtäkt och polisen vädjar nu till allmänheten om tips som kan leda till ett gripande.

Källor:
Polisen vill ha tips efter brutalt överfall
Kvinna utsatt för våldtäktsförsök

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments