Kvinna somnade på tåget – Vaknade av att invandrare tafsade på henne

BROTT. En 26-åring kvinna blev på lördagsmorgonen utsatt för ett sexuellt övergrepp när en främling tafsade henne på brösten och försökte kyssa henne.

Det var tidigt på lördagsmorgonen som en 26-årig kvinna satt på ett tåg mellan Ringsted och Köpenhamn i Danmark. Hon sov under resan men vaknade av att två män av utländsk härkomst passerade henne och gav henne komplimanger om hennes utseende.

Kvinnan somnade om men vaknade efter en stund av att en av männen börjat ta henne på brösten. Kvinnan ska då ha puttat bort mannen som också försökte kyssa henne. Mannen slutade inte förens kvinnan började skrika och puttade bort honom ännu en gång.

Danska polisen har gett följande signalement på mannen: 25-30 år gammal med mörk hy och utländsk bakgrund, smal och tunn till växten och brunt hår. Mannen ska ha haft mörka kläder på sig och pratat bruten engelska.

Främlingen som antastade kvinnan hoppade av på antingen Borub eller Viby tågstation. Det gjorde även hans kompanjon som gav den 26-åriga kvinnan komplimanger.

Källa:
Kvinne sovnet på tog – våknet av at innvandrer tok henne på brystene

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments