Kvinna rånad i centrala Katrineholm

BROTT. Natten till måndag råkade en ung kvinna ut för ett grovt rån av flera gärningsmän i centrala Katrineholm. Kvinnan blev förd till sjukhus efter att hon ska ha blivit misshandlad.

Vid klockan 01.00 blev en 20-årig kvinna rånad och misshandlad av tre okända gärningsmän i Katrineholm. Kvinnan blev attackerad bakifrån och blev bestulen på sin jacka, mobiltelefon och hörlurar.

— Det var en kvinna som rånats på sin jacka och mobil. Hon har blivit angripen av flera gärningsmän, berättar Peter Ström, befäl vid polisregion Öst.

Gärningsmännen var beväpnade med kniv och orsakade kvinnan ett knivhugg i benet så att hon fick lov att föras till sjukhus.

— Hon hade stuckits med ett vasst föremål i ena benet och blödde kraftigt, konstaterar Peter Ström.

Händelsen rubriceras som grovt rån och ägde rum i anslutning till Tegnérvägen i Katrineholm.

Det finns just nu endast ”vaga signalement” på gärningsmännen och i nuläget har polisen inte lyckats gripa någon misstänkt i ärendet.

Källa:
Kvinna rånad i centrala Katrineholm

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Påläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

Det måste vara en Sjuklövernväljare som inte förstår bättre än att vara ute själv på natten. Undrar om hon dragit några korrekta slutsatser av händelsen. Det kan man tyvärr inte ta för givet. Känner en äldre kvinna som är kritisk till massinvandringen och känner till vilka som ligger bakom den m m men ändå läser en judetidning, röstar på Sjuklövern och lider av nazistfobi.