Kvinna överfölls och våldtogs på innergård

BROTT. Under natten till söndagen överfölls och våldtogs en kvinna i Östersund. Enligt polisen vill de inte i nuläget gå ut med gärningsmannens signalement.

Det var under natten till söndagen som en ung kvinna i Östersund överfölls av en okänd man som släpade med sig henne in på en innergård där han sedan våldtog henne.

— Hon anmälde i natt att hon blivit indragen på en innergård och där blivit våldtagen av en okänd man, säger Ewa Posner-Storm, jourhavande förundersökningsledare vid polisområdet Jämtland.

Kvinnan har i förhör kunnat uppge tydliga signalement på gärningsmannen men det är uppgifter som polisen i nuläget inte vill gå ut med.

I skrivande strund har ingen misstänkt gärningsman gripits.

Källa:
Kvinna överfallen och våldtagen på innergård

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar