Kvinna överfölls, knivskars och utsattes för våldtäktsförsök

BROTT. Under måndagskvällen överfölls en kvinna i 30-årsåldern av två gärningsmän i Tvååker som både knivskar och försökte våldta henne. Ingen har ännu gripits.

Det var under måndagskvällen som två män som uppges vara i 20-årsåldern smög sig på en kvinna i 30-årsåldern i Tvååker i Varberg och överföll henne och försökte våldta henne. I tumultet ska kvinnan även ha blivit knivskuren både i bröstet och i magen. Lyckligtvis kunde kvinnan slita sig loss och fly från platsen för att sedan larma polisen. Offret fick sedan sys med åtta stygn.

Trots ett stort sökpådrag från polis med sökhundar under både måndagskvällen och tisdagen har ingen misstänkt gärningsman ännu gripits.

— Dörrknackningen gav heller ingenting, nu är det inre spaning som gäller, säger Inger Ohlsson, chef för Hallandspolisens vålds- och sexualbrottsrotel.

En väninna till offret säger:

— Det här är så fruktansvärt. Hon ringde mig och sade att hon blivit knivskuren av två män som ville våldta henne. Jag förstår precis vad hon går igenom nu.

Polisen har ännu inte gått ut med gärningsmännens etnicitet utan säger bara att förövarna var mörkt klädda och bar luvtröja vid tillfället. De ska vara mellan 165 och 170 centimeter långa och i 20-årsåldern.

Källa:
Väninnan: ”Hon knivskars under våldtäktsförsöket”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlLottaOlleValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Valhalla
Medlem

– Gruppvåldtäkt
– Mörkt klädda
– Luvtröjor
– 20-årsålder
– Polisen tystlåten om etnicitet
Afghan-radarn ger fullt utslag.

Olle
Medlem

Precis, säger dom inget om etnicitet så är det garanterat en rasfrämling, varje gång!

Lotta
Medlem

Samt att dem är så korta; ca 165-170 cm

Karl
Medlem

Det handlar om baaaaaaaaaaaaaaaaarn!

Valhalla
Medlem

Polisen vill inte ta DNA-prov på afghanerna i närbelägna asylboendet eftersom det skulle vara utpekande och kränkande (dvs rasism). De tar väl DNA-prov på rullstolsbundna svenska åldringar på serviceboendet i stället.