Kvinna knivskars i ansiktet på Emporia i Malmö

MALMÖ. En kvinna knivskars i ansiktet och ryggen på köpcentrat Emporia i mångkulturella Malmö under lördagseftermiddagen.

Det kan vara farligt att besöka Emporia i mångkulturella Malmö. Här ett kulturmarxistiskt ”konstverk” framför ingången till köpcentrat. Foto: Jorchr (CC BY-SA 3.0) Beskuren.

Under lördagseftermiddagen blev en kvinna i 40-årsåldern knivskuren i ansiktet och ryggen på köpcentrat Emporia i mångkulturella Malmö.

Kvinnan som arbetade på en restaurang knivhöggs av en 23-årig manlig kollega, som nu är anhållen för mordförsök.

Det ska ha uppstått ett bråk mellan de båda i restaurangens kök, varvid mannen attackerade kvinnan med kniv. Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans.

Det har tidigare förekommit incidenter på det stora köpcentrat, som ligger på gångavstånd från ”utsatta” stadsdelar som Kroksbäck och Holma.

I början av förra året onanerade en man i ett provrum och i slutet av samma år rånades och torterades två svenska tonåringar av rasfrämlingar på köpcentrat.

Källor:
Restauranganställd anhållen – knivskar kollega på Emporia
Kvinna knivskuren på köpcentrum i Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments