Kvinna gruppvåldtagen under pågående solidaritetsarrangemang för ”flyktingar”

MASSINVANDRINGEN. Tre män från Syrien och Algeriet har dömts för att gruppvåldtagit en grekisk kvinna under ett arrangemang till stöd för ”flyktingar”.

Det var ifjol som en 23-årig grekisk kvinna och hennes pojkvän överfölls av tre invandrare efter att ha deltagit i ett solidaritetsarrangemang för så kallade flyktingar vid universitetet i Thessaloniki, Greklands näst största stad.

Under rättegången berättade kvinnan att de överfölls av invandrarna i universitetets trädgård och hotades med trasiga glasflaskor. Männen ska därefter ha bundit fast paret och tvingat kvinnan att utföra oralsex på dem innan de rånade henne. Samtidigt, bara några meter bort, pågick arrangemanget som var till stöd för ”flyktingar”.

Tre män, 19, 22 och 29 år från Algeriet och Syrien, greps senare för våldtäkten. I ”flyktingarnas” lägenhet hittade polisen narkotika, 53 000 kronor i kontanter samt stulna smycken. De två äldsta våldtäktsmännen dömdes till 29 respektive 21 års fängelse. Det förväntas att den tredje våldtäktsmannen kommer att dömas som minderårig.

Källor:
Greek woman gang-raped by migrants after visiting refugee solidarity event
Kvinne gjengvoldtatt under solidaritetsarrangement for «flyktinger»

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments