Kvinna gruppvåldtagen av flera rasfrämlingar i Borlänge

BROTT. Under natten till fredagen blev en ung kvinna gruppvåldtagen av flera rasfrämlingar i Liljekvistska parken i Borlänge.

Polis på plats i Liljekvistska parken. Foto: Nordfront.

Det var under natten till fredagen som en ung kvinna överfölls och våldtogs av flera okända gärningsmän i Liljekvistska parken i centrala Borlänge i Dalarna. Efter den fullbordade våldtäkten försvann förövarna från platsen och kvinnan anmälde händelsen till polisen som kom till platsen och spärrade av ett stort område i parken.

Offret fördes till sjukhus och hennes kläder togs i beslag för undersökning,

— Hon uppger att det var fyra-fem gärningsmän som angrep och våldtog henne, säger Tommy Lindh, presskommunikatör vid polisen i Bergslagen.

Lindh eftersöker samtidigt vittnesuppgifter om någon gjort iakttagelser i området under natten.

Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning pågår. Foto: Nordfront.

Polisens tekniker arbetar för att samla ihop teknisk bevisning. Foto: Nordfront.

Kvinnan har uppgett att gärningsmännen var av utländsk härkomst och att de talade på ett språk med varandra som hon inte förstod. Vidare har offret uppgett att gärningsmännen var cirka 170 centimeter långa och mellan 18-25 år gamla.

Händelsen har redan fått stor spridning på internet och på forumet Flashback är det flera användare som ledsnat på konsekvenserna av makthavarnas ansvarslösa politik. En användare skriver:

Blir nog en berikande sommar i Dalarnas egna lilla ”Mogadishu” tyvärr. Dags att ställa sossekräket Jan Bohman vid skampålen i valet kanske som gjort sin stad så illa genom åren?

En annan skriver:

Jag undrar hur det känns att vara kvinna idag och veta att om man blir våldtagen så blir man det oftast av 5 män på en gång som i det här fallet? Vad fan gör regeringen egentligen, de här brotten har eskalerat så mycket att man blir helt jävla förstörd i psyket av hat mot de som styr?

Trots att kvinnan har beskrivit gärningsmännens utseende har varken Dalademokraten eller Dalarnas Tidning hittills valt att publicera uppgifterna om att gärningsmännen etniska ursprung. Istället skriver de endast att det ska röra sig om ”fyra till fem gärningsmän”.

Ingen har ännu gripits misstänkt för våldtäkten i Liljeqvistska parken.

Källor:
Ung kvinna utsatt för misstänkt gruppvåldtäkt i park
Ung kvinna utsatt för misstänkt våldtäkt i centrala Borlänge i natt – flera gärningsmän
Ung kvinna våldtagen av flera män, Borlänge, 2018-04-27

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Satans odjur som gruppknullar våra kvinnor och flickor!

  Och varför vill de använda varandras sperma som glidmedel?

  Sök upp dem och avpollettera dem per omgående!

 • Anders Jonsson says:

  Demonstrera mot de ansvariga folkförrädarna med Nordiska motståndsrörelsen på 1:a maj.

  Ludvika eller Boden.

  Hell seger!

 • Stahl says:

  När sånt här händer, hur kan någon ens ifrågasätta att vi har rätt? Hur kan man vara så dum eller ond att man är för dessa ständiga övergrepp mot svenska kvinnor genom att förespråka invandring? Det är skadligt för vårt folk och kommer leda till blodigt inbördeskrig om saker inte förändras drastiskt. Oavsett hur det går så är Motståndsrörelsen den enda vägen som ens existerar. Allt annat är för lite och för sent.

 • Fredrika says:

  Porrindustrin utnyttjar vita kvinnor (och judinnor som kan se ”vita” ut) och sprider porren gratis till grannländerna för att demoralisera deras folk. De bruna och svarta männen har sett oräkneliga vita tjejer i porrfilmer och tror att det är sådant de är till för. Fritt att ta för sig av, de håller ju ändå på sådär hela tiden. Om kvinnan säger nej är det ett bevis för att hon är rasist eftersom de annars till och med håller på offentligt och framför kameror. Eftersom hon heller inte är muslim är hon i vilket fall mindre värd än en hund.


 • Lämna ett svar