Kvinna död i trafikolycka i Norrköping

OLYCKOR. En kvinna i 30-års åldern dog i morse i en trafikolycka i Norrköping. Kvinnan som färdades på en elsparkcykel blev påkörd av en lastbil.

Räddningstjänsten mottog strax innan klockan åtta i morse ett larm om en allvarlig trafikolycka vid Norr tull i Norrköping. En kvinna i 30-års åldern som färdades på en elsparkcykel blev påkörd av en lastbil.

Ambulans och polis skickades till olycksplatsen där kvinnan drabbats av kritiska och livshotande skador. Vid ankomst till sjukhuset kunde man konstatera att kvinnan dött av sina skador. Anhöriga till kvinnan har underrättats.

Polisen inledde en förundersökning om vållande till kroppsskada, som sedan ändrades till vållande till annans död.

— Vi ska göra en teknisk undersökning för att se om det är något fel på lastbilen som orsakat olyckan, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson till SVT Nyheter.

Både lastbilen och elsparkcykeln har konfiskerats av polis. Olyckan ska ha skett vid ett övergångsställe. Polisen är nu angelägna om att tala med vittnet som kan ha sett olycksförloppet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments