KUNGÄLV: Torgmöte på Nytorget nu på söndag!

KUNGÄLV. Söndagen den 2 september håller Nordiska motståndsrörelsen ett nytt torgmöte på Nytorget.

Den 18 augusti höll Nordiska motståndsrörelsen ett mycket lyckat torgmöte i Kungälv. Mötet samlade 200 åskådare och Nordfronts livestream från mötet har i nuläget setts av över 12 000 människor.

Nu på söndag är det dags igen och då satsar vi på att göra mötet ännu större och bättre. Slut upp du med och lyssna på tal och diskutera med representanter på plats!

Under mötet kommer talaren, Fredrik Vejdeland, att förklara varför Nordiska motståndsrörelsen behövs i kommunfullmäktige och hur Kungälvs framtid kan tänkas att bli utan ett verkligt motstånd till den eskalerande utvecklingen.

Det kan även bli överraskningar på talarfronten med ytterligare talare, så slut upp i Kungälv så att du inte missar något!

Kom till Nytorget och lyssna på Fredrik Vejdeland och diskutera och ställ frågor efter talet. Du behöver inte hålla med om allt, eller ens något, utan alla är välkomna – sympatiserande som icke-sympatiserande.

Datum: Söndagen 2 september

Tid: 13:00

Plats: Nytorget

Talare: Fredrik Vejdeland, förstanamn i Kungälvs kommun och tredje namn på riksdagslistan

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar
Nybörjare
Gunnar
1 år sedan

Grymt. Hoppas det blir minst lika lyckat som förra gången och att många Kungälvs-bor sluter upp!

Sverker
Nybörjare
Sverker
1 år sedan

Kommer ifrån Göteborg också :-)