RK #2: Mors dag och familjepolitik

RADIOKUNGÄLV. Under andra avsnittet gästas Radio Kungälv av Kungälvsbon och åttabarnsmamman Paulina.

Det första avsnittet blev en succé med över 3 000 lyssnare, vilket är mycket bra för ett lokalradioprogram. Ikväll klockan 18:00 kör vi igång det andra avsnittet. Medverkar som vanligt gör ElinFredrik och Peter.

Ikväll kommer vi att diskutera lokala nyheter gällande bland annat vattenbristen i Kungälv och en politisk dom mot en elev på Munkegärdeskolan.

Med oss som gäst ikväll är åttabarnsmamman Paulina som bland annat kommer att tala om vikten av moderskapet. Vi kommer att diskutera mors dag, som firas idag, och familjepolitik. Hur kan vi förbättra situationen för mödrar och familjer och varför verkar politikerna vilja göra så att svenska kvinnor inte skaffar barn?

Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem i programmet.

Lyssna på sändningen:

Listen to ”Radio Kungälv #2: Mors dag och familjepolitik” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VeraKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Äntligen, dagens höjdpunkt :) Behövs ingen ”arbetskraftsinvandring”. ”Nygifta unga par fick ett lån på 1000 mark vilket vid denna tid motsvarade ungefär nio månadslöner. Fick paren sedan ett barn drogs skulden av med 25%, vid två barn 50 % och vid fyra barn 100%.” För västvärldens del handlar invandringen bara om att ersätta de vita ursprungsbefolkningarna med ras- och kulturfrämlingar, vad än de kallas; ”flyktingar”, ”anhöriginvandrare”, ”kärleksinvandrare”, ”adoptivbarn”, ”kvotflyktingar”, ”särskilt ömmande fall”, eller ”arbetskraftsinvandrare”. Ungern har ett liknande upplägg som Tredje Riket hade, fast där är det knutet till eftergymnasiala studier, så slipper man sponsra en invasiv och kriminell minoritets… Läs mer »

Vera
Medlem

Underbart program Tack