Kulturmarxister vill göra musik av utomhuslarm – ska ”ta befälet över rädslan”

KULTURMARXISM. I ett Youtubeklipp förklarar gruppen ”Vi & Hesa Fredrik” varför man uppmanar musiker i hela Sverige att överrösta ”Hesa Fredrik”-larmet varje gång det testas i Sverige.

”Rädslan har lagt sig som en blöt filt över oss. Den ökar dramatiskt i Sverige. Och vi blir mer och mer rädda. Ständigt målas upp nya hot och faror upp. Rädslan är farlig, för den gör oss mindre. Den är roten till fördomar, habegär och hat . Den hindrar oss från att leva på riktigt”, skriver gruppen ”Vi & Hesa Fredrik” på Youtube.

Gruppen uppmanar nu alla ”musiker, sångare, poeter. hobby eller proffs, alla som vill vara med” att varje gång larmsystemet ”Hesa Fredrik” – som ingår i varnings- och informationssystem Viktigt meddelande till allmänheten (VMA) – testas, klättra ”upp på taken, ut på balkongerna, öppnar fönstren. Och [spela] tillsammans med Hesa Fredrik”.

Anledningen är att varje gång som Hesa Fredrik ”stämmer upp  i sitt besinningslöst vrål” så menar man att det ”påminner […] oss om alla faror och hot som lurar”.

Genom att försöka överrösta, eller ”spela med” Hesa Fredrik, hoppas nu gruppen att man ”blir större än rädslan”. Man menar att aktionen ”påminner alla där nere på gatorna, att det kanske inte finns så mycket att vara rädda för. Mer än rädslan själv”.

Hesa Fredrik testas första måndagen i mars, juni, september och december, klockan 15:00.

Exakt hur musiken kommer att låta och ifall Sverige blir ett tryggare land av aktionen återstår att se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин AGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

höj ljudet på hesa fredrik så trumhinnorna spräcks på drägget

Karl-Путин A
Medlem

Vart fan tog Sveriges dårhus vägen?

Det här är ju människor som är i akut behov av vård.