Kulturmarxister uppmärksammar propagandaaktion i Marks kommun

Under kvällen den 16/1 samlades flera kamrater och en stödmedlem för att upplysa invånarna i Fritsla, Marks kommun. Hundratals efter hundratals klistermärken sattes upp och lika många flygblad delades ut. Aktiviteten flöt på felfritt, precis som alltid. Kvällen rundades av med glada minner och fasta handslag.

Dagen efter började det dock dyka upp kommentarer i en sluten Fritsla-grupp på Facebook. En lärare på Fritslaskolan, Louise Johnsson, berättar med tårar – eller kanske rödvin – i halsen att hon rivit ner flera klistermärken. En kommunalarbetare vid namn Lina B Ljunggren inflikar med att hon sett tappra kvinnor och män, genomfört aktiviteter.

Vi har en hälsning till er i Fritsla. Denna ort är på god väg att bli en nationalsocialistisk zon! Det innebär att vi kommer dyka upp där även framöver med flygblad i handen. Är du vår fiende eller frände? Vi syns!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments