Kulturmarxisten Noel Ignatiev död – ville utrota den vita rasen

UTRIKES. Den judiske kulturmarxisten Noel Ignatiev dog under lördagen av tarminfarkt. Ignatiev gjorde sig mest känd för att uppmana till folkmord på vita.

Den judiska kulturmarxisten och Harvardprofessorn Noel Ignatiev, som propagerade för att utrota den vita rasen, dog under lördagen av tarminfarkt på Banner-University Medical Center i Tucson, USA, i en ålder av 78 år.

Ignatiev deklarerade öppet att avsikten med att översvämma de europeiska länderna med rasfrämlingar är att få ett ”slut på vithet” och har bland annat uttryckt:

Målet att utrota den vita rasen är så uppenbart önskvärt att en del kan anse det vara svårt att tro att det skulle kunna ådra sig motstånd från några andra än hängivna vitmaktextremister.

Den antivita akademikern har i flera böcker beskrivit hur ersättningsmigration är ett vapen mot vitheten och uppmanat till folkmord på vita.

Källa:
Noel Ignatiev, scholar who called for abolishing whiteness, dies at 78

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Sverker says:

  Skulle så gärna höra Åkesson m.fl. Sionist Demokrater, förklarar dessa teorier för oss, så att det blir kristallklart hur det hela hänger ihop. Utveckla sedan Babara Specters Padeia också, så blir det inget utrymme för missförstånd överhuvudtaget!

 • Caesar-Aurelius says:

  Målet att utrota den vita rasen är så uppenbart önskvärt att en del kan anse det vara svårt att tro att det skulle kunna ådra sig motstånd från några andra än hängivna vitmaktextremister.

  I vårt ”fina” Sverige, där en av sosseministrarna nu i veckan gick ut i media och kräktes upp att vi i Sverige har ”yttrandefrihet” när Kina protesterade mot något svenska tidningar skrivit, just där, här i vårt Sverige, där är ovan citat tillåtet.

  Vi har ju ”yttrandefrihet”!!

  MEN, nedan, är även detta något korrigerat citat också lagligt??!

  ”Målet att utrota den judiska rasen är så uppenbart önskvärt att en del kan anse det vara svårt att tro att det skulle kunna ådra sig motstånd från några andra än hängivna judemaktextremister.”

 • Härligt att höra! Trodde först att djävulen ifråga hade dött i förtid, men det är väl inte mer än väntat att en hatfull jude som denna dör av naturliga orsaker vid 78. Så det var lite av en besvikelse. Hade varit så mycket trevligare om den hade dött vid 50 istället.

 • Emil Shoahstein says:

  Äntligen! lite bra nyheter för en gångs skull.

 • HMF-lagen gäller inte för de här fb ormarna… eller??
  vita kristna är en minoritetsgrupp. 6-7 % av världens befolkning.

 • Klaus says:

  Nu misste 6000001 judar livet i Auschwitz. Ignatiev får säkerligen plats i Yad Vashems holocaust-register i Jerusalem.
  Trots allt tack att han publicerade hans och världsherraväldejudarnas folkmordssyfte. Det står ju också redan i Talmud, och det är alltså ingen konspirationsteori, massinvasionen och folkutbytet är på gång – med hjälp av vita idioter.

 • Grottbjörnen says:

  Dog av kallbrand i tarmarna, ja rättså passande straff, hoppas att det gjorde riktigt, riktigt ont och var utdraget


 • Lämna ett svar