Kulturmarxist kräver könlösa barnavdelningar

KULTURMARXISM. En småbarnsmamma är upprörd över att butiker delar upp barnkläder efter kön. Nu uppmanar hon till kamp.

Lindex

Den svenska småbarnsmamman Katarina Tuvstarr Eriksson besökte nyligen en Lindex-butik för att köpa kläder till sitt barn. Kulturmarxisten Eriksson, som troligtvis under en längre tid har irriterat sig över att barnkläder indelas efter kön, exploderade när personalen hade fräckheten att fråga: ”Är det till en flicka eller pojke?”. Hon säger till Aftonbladet:

— Jag kände att ”nu får det vara nog”. Varje gång man ska köpa barnkläder frågar de samma sak. Man borde väl kunna köpa kläder utifrån vad man tycker om och inte efter kön?

Eriksson säger att hon skickade ett argt mail till Lindex och frågade om när de könsindelade barnavdelningarna kommer att upphöra, samt att hon har startat en Facebook-grupp där hon uppmanar andra föräldrar till att också skicka in protestbrev till Lindex.

I svaret som Eriksson fick från Lindex stod det att orsaken till att barnkläderna är indelade efter kön är på grund av ”kundundersökningar visar att kunderna tycker om det”. Detta tror dock inte Eriksson på, säger hon till Aftonbladet.

Källor:
Småbarnsmamman: ”Nu får det vara nog”
Kulturmarxist krever kjønnsløse barneavdelinger

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

35 Kommentarer till "Kulturmarxist kräver könlösa barnavdelningar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Psykfall.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Många som är ca 30-åriga vita svenskar idag kämpar inom sitt inre.

Deras undermedvetna gentlemot dagens ständiga hjärntvätt om att normalisera de fullständigt onormala gör att de tar till sig droger och alkohol och de vet varken ut eller in i sina bloggar.

Många filmstjärnor under den mer bra eran led av detta ibland med att det är svårt att ta sig till något som inte är en sig själv egentligen.

Ericstockholm
Gäst
Nybörjare
Ericstockholm

Hahaha så roligt när kulturmarxisterna tror att dom är så jävla många och då påstår denna Katarina att hon inte tror att kunderna är lika psykiskt störda som hon själv!

Berg
Gäst
Nybörjare
Berg

Hönshjärna med för lite att göra. Skicka henne till arbetsläger ett år så löser det sig.

E-ml
Gäst
Nybörjare
E-ml

kanske beror det på att vi är olika kön???
Det heter väl flicka och pojke fortfarande eller??
Det ligger i våra gener.
X och Y kromosomer bestämmer detta.
hen finns bara i Sverige som är påhittat av galna feminister.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

I indoktrineringens spår ingår det naturligtvis till slut
schizofreni bland civilbefolkningen. JUDEägd media rannsakar dessa individer genom bloggar och lyfter fram dom som ”föregående exempel” till deras förnjutning att se ett socialt/civilt förfall.

Slutmålet bland kulturmarxismen är att civilbefolkningen inte ska ha någon tillhörighet till sig själva eller omgivning och ursprung överhuvudtaget.

A
Gäst
Nybörjare
A

Helt korrekt – målet är att vi gojer ska bli vandrande kroppar. Könlösa och själlösa, som dom kan behandla som dom vill.

Katarina är inte särskilt extrem utan följer bara den hjärntvättade flocken som hon uppfattar som norm.

Men snart kommer en stark ledare att ställa sig upp och säga: Vi behöver inga negrer eller feminister för att köra våra tunnelbanetåg eller eller uppfostra våra barn

och då kommer folk att tänka: f*n vad rätt han har! Att vi inte har tänkt på det förut!

Och resten kommer att vara historia.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

När rätta lungor och kraft träder fram bland folket och säger den meningen som du skrev under tydlig form så finns det en chans att även inom Katarinas undermedvetna
vaknar till liv igen.

tiwaz
Gäst
Nybörjare
tiwaz

Asså att ens ifrågasätta kön.
Man måste ju verkligen vara helt jävla förstörd i huvudet om man som vuxen på fullaste allvar tror att det inte är någon skillnad på könen och att om man föder en son så behöver de inte nödvändigtvis vara en pojke utan en flicka i en pojkes kropp?
Hör dom inte själva hur sjukt det låter?

Det mest grund läggande i naturen för ALLA Däggdjur är existensen av en hona och en hane ingen kan existera utan den andre och något mellanting finns inte, så enkelt är det.
De förstår ju en normal människa innan man ens börjat förskolan.

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

”[…] ”kundundersökningar visar att kunderna tycker om det”. Detta tror dock inte Eriksson på, säger hon till Aftonbladet.”

Huvud -> sand.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Man kan ju undra om hönshjärnan själv är könlös (efter att ha fött barn), för hon har sålt sitt kön till det antivita etablissemanget.

Asasvensk
Gäst
Nybörjare
Asasvensk

Jag undrar vad som händer vid det nationalsocialistiskta maktövertagandet?
Vad skall man göra med dessa psykfall? Mentalsjukhus? Exil? Arbetsläger? Vad?

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Det lär vara ett ickeproblem, mentalt svaga överlever knappast det antivita systemets kollaps. Ingen vettig människa har råd att hjälpa självhatande idioter överleva när svartimporten löper amok.

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

Precis!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Jag tror inte att det kommer att behövas. Folk kommer att sluta med att bekymra sig över sådana här saker. Frågorna kommer att återföras till att endast finnas i akademiska sammanhang för ett litet antal teoretiker och på vloggar. Nu är det modernt, det vill säga fashionabelt, men i framtiden kommer helt andra saker att bli fashionabla. Särskilt som psykiska sjukdomstillstånd som könsidentifikationsstörningar inte kommer att vara diskursivt eller industriellt gångbara i ett framtida samhälle. Ju mindre pengar som läggs på depraveringsindustrierna, desto mindre kommer de att efterfrågas.

Fred och frihet
Gäst
Nybörjare
Fred och frihet

Det är inlärt beteende hos trendkänsliga osjälvständiga människor som vill visa sig duktiga. Utifall av ett nationalsocialistiskt maktövertagande kommer dessa människor anpassa sig och heila, krossa glasrutor och vad helst de rådande normerna önskar.

S
Gäst
Nybörjare
S

Identitets och Könslösa neoextremister har krävt saker i ett par decennier nu och inte fan har något blivit bättre för det.

Allt vi har fått är ungdomar som skär handlederna av sig i en takt som ingen kunnat förutspå.

Är det inte dags att lägga ned snart? Det här leder inte till något positivt
Eliten trodde att de kunde testa tredje riket åt andra hållet med samma teknologiska resultat men det funkar inte så… Teknologi är något vi ger
r när ni förtjänar det.

Må död vara över zion och davidsstjärnan.

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare

Fram till och med Berlinmurens fall trodde alla ”världsförbättrare” att kommunismen skulle frälsa oss.
Sedan blev det mångkulturen, men den har kört fast i segregering och misslyckad integrationspolitik. Nu tror världsförbättrarna att frälsningen sker genom könsneutralt samhälle samt tillåtande av pedofili och nekrofili.
Undrar vad som kommer efter det?

A
Gäst
Nybörjare
A

Kollektivt självmord – som i Jim Jones ”paradis” i Guyana. Det pågår redan fast så lågfrekvent att dumsvensken ännu inte märker av det.

Niclas
Gäst
Nybörjare
Niclas

Ragnarök

Kulturkollaps
Gäst
Nybörjare
Kulturkollaps
Efter incest och nekrofili kommer normalisering av självmord med tanke på att våra ungdomar håller på att köras ner i botten. Medan Norges och Danmarks ungdomar mår bland de bättre i världen mår Sveriges ungdomar nästan sämst. Nästa steg är att få dem att vilja ta livet av sig. Modeskaparna kan då påpassligt utveckla ett självmordsmode. Vi kan då få se liggande, likbleka skyltdockor i butiksfönstren för att spegla ett postmortum-tillstånd. Inget förvånar mig längre i ett starkt sluttande samhälle. En annan kommande grej kan vara live-shows i barnbutiker/daghem med såväl incest som inslag av nekrofili eller stryplekar. Det som… Läs mer »
9 and 2
Gäst
Nybörjare
9 and 2

judiska Aftonbl har fabricerat denna person-troligen nonexisting :)

A
Gäst
Nybörjare
A

Antagligen – precis som med ”huliganattacken mot gatubarnen i Stockholm”.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

är de så att lindex tvingade på henne att köpa könlösa kläder.? ..puh

LUF
Gäst
Nybörjare
LUF

Men för helvete ta med din stackars son till flickavdelningen då!!! Varför i helvete ska alla andra behöva leta blad utbudet dubbelt så länge???

Niclas
Gäst
Nybörjare
Niclas

Finns det nån psykolog här som kan hjälpa den stackars vilsekomna kvinnan.

Katarina Eriksson
Lillhagens Sandlycka 6 A lgh 1101
422 50 Hisings Backa
073-9635673

Hon behöver hjälp och hon behöver det nu, hennes barn lider.

Erik Envig
Gäst
Nybörjare
Erik Envig

Det hysteriskt roliga är att hens bostad ligger någon kilometer från Lillhagens mentalsjukhus (om det nu inte blev nedlagt?)… LOL

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Var så goda, här är den riktiga Tuvstarr till tröst.
Målad av vår världsberömde sagoillustratör John Bauer (1882-1918).
Bauer drunknade, tillsammans med hustru och barn (pojke), då ångfartyget Per Brahe gick i kvav, under en höststorm på Vättern.

http://media.johnbauer.biz/2012/10/TUVSTARR_supermasterWEB4.jpg

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Saken med alla dessa IQ40 ”SJWs” som klagar är att de aldrig någonsin skulle lyfta ett finger för att forma tillvaron efter sin smak(hjärntvätt).
De vill att någon annan ska göra det. Ofta är deras klagan bara en pysventil för psykisk ohälsa.

Poängen är att kärringmonstret ska ju naturligtvis SJÄLV öppna en extremismbutik.
Om det är som hon tror, att alla vill ha det så, så kommer hon kunna bli miljardär.
Tänker hon på det? Nej.
Har hon konstruktiv förmåga? Nej.
Skulle hon riskera en nagel för att förbättra världen? Neeeej!
Är hon en värdelös skit som ingen skulle sakna? Ja.

latmask
Gäst
Nybörjare
latmask

Jag tycker bara så synd om Tuvstarrs barn. Hon kommer att förstöra barnet.

Mia
Gäst
Nybörjare
Mia

Jävla klagande, sy dina egna kläder om det inte duger

Mia
Gäst
Nybörjare
Mia

Katarina Tuvstarr Eriksson

Anette
Gäst
Nybörjare
Anette

Krig svält välfärdskollaps folkutbyten terrorister religiösa dårar miljöskövling invällande fästingar utvalda folk men vad är det gentemot den största faran i hela världen pojk och flickkläder herregud så förb…t trött jag blir på dessa faktaresistenta avarter till mänskligt avskräde stackars barn.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Fler mycket allvarliga saker som idioten kan klaga över:

– varför är allt toapapper perforerat med exakt samma avstånd mellan perforeringarna, givetvis baserat på mäns avsevärt mindre bredd på röven?

FY! Kvinnor blir diskriminerade till och med när de bajsar, kissar och skiter! Nu måste alla kvinnor enas i kampen!

Våga vägra manligt toalettpapper!!

Rasmus Nalle
Gäst
Nybörjare
Rasmus Nalle

Hur många idioter finns det?

wpDiscuz