Kulturbunkern julspecial

Av ,
Kulturskribent
4

KULTUR. Nordfront önskar sina läsare en riktigt god jul och bjuder på en liten kulturell julklapp i form av ett specialavnitt från Kulturbunkern.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RokvikenAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

KULTURBUNKERN-Julspecial. De sköna norrlänningarna Daniel Olofsson och Linus Persson är utan tvekan Sveriges coolaste och roligaste kulturvetare. Vad dessa herrar än pratar om så är det underhållande.

Anders Jonsson
Medlem

Ett av kännetecknen för Kulturbunkern är ju deras roliga och ibland väldigt träffsäkra kommentarer om kulturella fenomen. En väldigt rolig kommentar i detta program är det absurda i att heavy metal band gör julskivor. Exemplet var sångaren i Judas Priest, Rob Halford, som chockade hårdrockvärlden när han kom ut ur garderoben och visade sig vara bög för ganska många år sen nu. Men enligt Daniel och Linus borde man vara ännu mer chockerad över att hårdingen i nitar nu gjort sin andra jul-skiva. Hahaha… Vad blir nästa steg? Kanske att göra metal-barnprogram av typen ”Beppes godnattstund” som gick på TV… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Krampus som straffade de olydiga barnen och charmade modern i familjen. Härlig figur :)

Rokviken
Medlem

Stackare.
”Fängelselivet tär på Phil Spector”