Veckans låt: Windrider – Muspelheim

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront det brittiska viking metal-bandet Windrider och deras låt Muspelheim. 6


Nästa Bond kan bli kvinna

KULTUR. Nästa James Bond kan komma att heta “Jane Bond” om kulturmarxisterna får sin vilja igenom.  38


Inte mitt team, inte min EM-låt

fotbolls em
INSÄNDARE. Karl Lindholm uttrycker i denna insändare sitt missnöje över den politiskt korrekta EM-låten som förstör uppladdningen inför Fotbolls-EM i Frankrike.
81


Veckans låt: Wardruna – Völuspá

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront det norska bandet Wardruna och deras musikaliska tolkning av den fornnordiska dikten Völuspá.   40


Kulturkampen

Jupiter
KULTUR.
Mikael Karlsson påvisar här anledningen till att vi för en kulturkamp, och kulturens viktiga funktion för vår överlevnad och blomstring som folk – liksom hur den är sårbar för angrepp utifrån.
35


Rasblandning, personangrepp och lögner: Detta är Henrik Holappas bok!

holappakirja-löp
RECENSION. Det vänsterextremistiska bokförlaget Into Kustannus publicerade i måndags förrädaren Henrik Holappas ”memoarer” om rörelsen. Boken som fått titeln ”Jag grundade en nynazistisk organisation” är en blandning av gammalt personligt agg och ”återfödelse” genom självhat.
73


Behöver vi fundera eller agera? – En recension av Jägaren

jägaren
RECENSION. En ensam mans frustration över samhällets förfall och den vita rasens dekadens och dess väg mot undergång får honom att tar upp näven ur fickan och börjar agera. Andreas Holmgren recenserar Jägaren av Andrew MacDonald.
43


Veckans låt: Epica – Blank Infinity

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront bandet Epica och låten Blank Infinity. 4


De goda och de onda

Piraten
KULTUR.
Jan Lööf får för sin arbetsgivare Bonnier Carlsens förlag inte sälja barnböcker där piraten Omar och svarta jazzmusiker förekommer. Mikael Karlsson frågar sig vad det egentliga problemet är, och hur dessa mediala makthavare resonerar?
36


Skrot-Nisses skapare i konflikt med Bonnier Carlsen

KULTUR. Det judeägda förlaget Bonnier Carlsen hotar med att inte ge ut fler exemplar av Jan Lööfs populära barnböcker – för att de innehåller politiskt inkorrekta illustrationer. 30