”Kritikkulturen” finns numera tillgänglig i filmformat

MEDIA. En av de främsta akademiska böckerna om judefrågan finns numera tillgänglig i en lättsmält filmversion.

Nyligen publicerades en lättsam och förståelig summering av Kevin MacDonalds bok ”Kritikkulturen” på Youtube. MacDonald är en pensionerad psykologiprofessor från California State University och är idag chefredaktör för nätsidan The Occidental Observer och The Occidental Quarterly.

Professor MacDonald har gett ut flera böcker, där flera av dem avhandlar judendomen som en gruppevolutionär strategi. Han menar bland annat på att vissa karaktäristiska drag som han attribuerar på judar, såsom etnocentrism, har uppnåtts genom eugenik under historiens gång, med syfte att utmanövrera icke-judar och minska självförtroendet och makten hos vita européer i Europa och USA.

Filmversionen är uppdelad i sju kortare avsnitt och kan ses nedanför:

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Del 5:

Del 6:

Del 7:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anders JonssonKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

”Gruppevolutionär strategi” är ju en tjusig benämning. Det finns de som hellre använder epitet som ”gruppkriminell strategi” eller ”egoparasitär gruppstrategi”.

Anders Jonsson
Medlem

Ett mycket bra och ideologiskt utbildande filmprojekt om JUDE-frågan som alla nationella borde titta på och ta till sig.