Kristna sionister ska åka på en solidaritetsresa till Israel

SIONISM. I kölvattnet av att svenska pro-palestinska aktivister misslyckats med att nå Gaza via havet under Ship to Gaza så har en kristen sionist meddelat på Facebook att han ska ta dussintals sionister till Israel på sin yacht.

Stefan Abrahamsson meddelade under torsdagen på Facebook att han kommer segla till Israel på sin yacht, Elida, den 25 augusti för att visa solidaritet med den judiska staten och med kristna i Mellanöstern.

evenemangets Facebooksida skriver Abrahamsson följande:

Som Mellanösterns enda demokrati i ett hav av diktaturer, välkomnar Israel oss för denna sympatiaktion för mänskliga rättigheter, yttrandefrihet, religionsfrihet och grundläggande demokratiska värderingar. Samtidigt passar vi på att slå ett slag för just dessa värderingar, som Israel står för.

Huruvida dessa värderingar som Israel står för är kompatibla med etnisk rensning av palestinier i Israel och stöd till IS i Syrien framgår inte av inlägget.

Innan avseglingen kommer det hållas tal av bland andra Europaparlamentarikern Lars Adaktusson.

Källa:
Swedish Christian Zionists To Sail To Israel On Solidarity Mission

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Ramón MercaderChristian HamiltonPeterKarl AAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Kan alltid hoppas Gud visar sitt misstycke med detta genom att låta båten sjunka till Medelhavets botten, när de fortfarande är långt ute till havs och inte kan ta sig till land.

Anonym
Medlem
Anonym

Ja … ske Guds vilja. Hehe!

Karl-Путин A
Medlem

Eller stöta på en gummiflotte med 100 negrer som behöver ”räddas”. Dom är säkert också välkomna om de bogseras till ”Mellanösterns enda demokrati”.

Den-Kristne
Medlem

Det här ser inte Martin Luther med blida ögon.

Peter
Medlem

Det gör inte jag heller.

Jag rekommenderar David Duke

Should Christians Support Israel?

https://www.youtube.com/watch?v=e_GfSIrzbl8

Slipsen
Medlem

Hoppas att det blir enkelresa för dessa dårar så kan de odla grönsaker på nån kibutz o få en sten i huvudet av nån arg palestinier.

Allan
Medlem

Så kristna sionister gillar Apartheid, för det har Grisrael, men det gjorde de inte med lightvarianten i Sydafrika, antivita djävlar och judeslickare är vad de är. Hoppas båten sjunker och de strandar i något hudingland, så det blir lyx(turist)jakt på riktigt.

Den-Kristne
Medlem

Rätt!

Ramón Mercader
Medlem

Apartheid betyder åtskillnad. I Sydafrikas fall borde det blivit ännu mer Apartheid istället för upplösande. Sydafrika borde ha delats i 2st nationer med utritade gränser och rediga murar och stängsel för att skydda dessa gränser samt iaf. på sikt strikt totalförbud för att anställa icke vita människor, men utan att flytta fram sina gränser som Israel gör även om den vita delen av Sydafrika till en viss gräns hade behövt göra det nu. Angående judarna så var det tråkigt att ej Hitler lyckades besegra Rothschildbankerna totalt även om det var nära, så att judarna kunde fått en, två eller tre… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Om dom här knäppgökarna är sanna sionister så ska dom bege sig till berget Masada i Israel och begå kollektivt självmord – så kommer dom till det judeokristna Paradiset utan att behöva plågas i ett helt jordeliv. Ingen kommer heller att sakna dom.

Christian Hamilton
Medlem

Jehovas vittnen är den mest judiskvurmande s.k. kristna sekten, följt av andra liknande sekter.

Ramón Mercader
Medlem

comment image

Ramón Mercader
Medlem

comment image

Ramón Mercader
Medlem

comment image

Ramón Mercader
Medlem

Finns vissa likheter mellan bilderna på Jehovas vittnens Sions vakttorn med berget bakom och strålarna och bilderna på Härskarringens Barad-dûr med Domedagsklyftan och strålen från Saurons öga.