Kristersson: ”Integrationen är vår tids ödesfråga”

POLITIK. Ulf Kristersson (M) var sist ut av partiledarna att tala på årets Järvavecka. Han talade om hedersvåld och återvändande, och kallade integrationskrisen för ”vår tids ödesfråga”.

Foto: Nordfront.

Moderatledaren Ulf Kristersson var sist ut av partiledarna att hålla tal på årets Järvavecka i norra Stockholm. Huvudtemat i hans tal var att peka på de problem som massinvandringen har lett till i Sverige, trots att hans eget parti har bidragit starkt till denna situation.

Kristersson talade om massinvandringen och den misslyckade integrationen som orsaker till våldet och otryggheten i skolan, de sjunkande skolresultaten, bristen på respekt för lagar och normer, och till hedersförtrycket.

— Unga kvinnor med hela livet framför sig för sina framtidsdrömmar krossade för att fäder, bröder och kusiner tar sig rätten att diktera deras liv. Det gör mig rasande. Sverige ska inte acceptera det, sa Kristersson och krävde hårdare straff mot hedersbrott, som även ska kunna leda till utvisning ur Sverige.

Moderatledarens budskap var också att den svenska invandringspolitiken måste vara mycket stram, stramare än i dag, många år framåt.

— I Sverige har vi förenat riktigt stor invandring med riktig dålig integration. Det är en riktigt farlig kombination, menade han.

Tidigare under veckan presenterade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) direktiv för den parlamentariska utredning om migration som regeringen bjudit in samtliga riksdagspartier till. Till att börja med var Kristersson kritisk till hela utredningen och kallade den på Facebook för ”ett magplask”.

— Den här utredningen är ett beställningsarbete för fler anhöriginvandrare till Sverige. Det är närmast motsatsen till vad Sverige behöver just nu, sa Kristersson i fredags.

Men i sitt tal på söndagen bekräftade han att Moderaterna kommer att medverka till utredningen.

— Även dåliga utredningar måste man vara med i, av det enkla skälet att då kan man åtminstone göra sin röst hörd och berätta vad man borde ha kommit fram till, sa Kristersson.

Moderaterna vill bland annat att utredningen ska beröra hur många personer Sverige ska ta emot i framtiden, hur återvändandet ska organiseras bättre och hur anhöriginvandringen ska se ut.

Inte någon gång under sitt tal erkände Kristersson att Moderaterna och Alliansregeringen aktivt medverkat till främlingskaoset i landet. Han gav inte heller något erkännande till alla de patrioter som i årtionden kritiserat invandringspolitiken och varnat för den nuvarande situationen.

Källa:
M säger ja till att delta i migrationskommitté

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausWäringSverkerAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Moderaterna är i högsta grad ansvariga för det svenska folkets nuvarande situation.

Ulf Kristersson och hans parti är äckliga, hycklande JUDE-lakejer och folkförrädare. Dom är skuggfigurer, ditsatta av den verkliga sataniska makten för att göra (((deras))) vilja.

Kristersson och hans moderater är fiender till det svenska folket och ska behandlas som sådana ruttna kräk dom är.

Sverker
Medlem

Juden vet hur svensson-psyket funkar, alltså att gamla moderaters hjärnor nu tycker att dom kan andas ut o fortsätta rösta på sitt parti, för nu har ju moderatledaren rytit till och allt kommer att bli bra. Samma psykfenomen hos alla svensson-partiers medlemmar. Juden har tvärr rätt när han kallar goy för dumt kreatur! Men människor är bara dumma kreatur tills hjärntvätten släpper. Sen är det adjöss för juden.

Wäring
Medlem

Helt enligt den dialektiska processen: skapa problem, komma med lösning. Ledare världen över har tagit upp problemen med att ha olika folkgrupper på samma landyta. Merkel, Sarkozy, Cameron, tidigare premiärministrar som John Howard i Australien och Jose Maria Aznar i Spanien har förkastat mångkulturalism och den segregation som uppstår. Istället är det integration som gäller för framtiden. Som den australiensiske reportern Nigel Freitas uttryckte det 2011: ”…integration works. Rather than follow the European experience, we have an opportunity in Australia to learn from their mistakes. Our goal shou1d not be ‘multiculturalism’ but assimilated ‘multiracialism’ – people of different races livingside… Läs mer »

Klaus
Medlem

Repatriering, eftersom integration fungerar inte heller. Det är skälet att till och med Merkel sade ”multikulti misslyckades” när hon var evangelisk tysk i början. (Senare var hon judisk isrealisk.) Det finns turkar i Tyskland sedan årtionde. De jobbar fram för allt i bilindustrin och i byggbranschen, också ihop med tyskar, men det är trots allt ingen integration eftersom privat lever turkar turkiskt ihop med turkar i egna stadsdelar. Där är det som i Turkiet.