Kristersson: ”En alliansregering kommer sikta på ett fullt Natomedlemskap”

INRIKES. Ulf Kristersson (M) sade nyligen att en alliansregering under hans styre kommer ha ett mål om ett fullt medlemskap i Nato.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson sade nyligen i sitt tal på Folk och försvars rikskonferens om försvarsfrågor att han är ”övertygad om att ett medlemskap i Nato bara är en tidsfråga”. Han sade även att en alliansregering under hans styre kommer att ha ”ett fullt medlemskap i Nato som uttalat mål”.

— Bredden av röster för ett Natomedlemskap ökar, liksom insikten om Natos betydelse för Sverige, sade Kristersson och fortsatte:

— I dag lever vi lite i ett mittemellanland, vi samarbetar på alla möjliga sätt, vi samövar och många svenskar räknar uppenbart med Natostöd om någon skulle hända. Men vi är inte medlemmar och kan inte räkna med det.

Vidare sade Kristersson även att den nuvarande regeringen inte borde utesluta ett medlemskap i Nato, utan istället börja beskriva det som ”en möjlighet”. Detta då han anser att en sådan linje både vore ”säkerhetspolitisk viktig” och ”ärlig”.

Häromåret gick två svenska forskare ut och varnade för att ett svenskt Natomedlemskap endast skulle dra in Sverige i en större konflikt och istället äventyra landets säkerhet. Detta är någonting som Kristersson inte verkar ha i åtanke, och huruvida det svenska folket kommer att ha någonting att säga till om gällande deras planer med Nato framgår ej.

Källa:
”Alliansregering ska driva Natomedlemskap”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AndersVeraSverkerDonnieUngdomen, framåt! Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Von Becker
Medlem

Ulf Kristersson ✔ – Noterat!

Donnie
Medlem

Detta uttalande i sig borde räcka för att inte rösta på någon av idioterna som sitter i regeringen . Vi behöver ett nytt system som premierar familjen likt den NS politiken , bort med proffs politikerna och in med nytt blod !

Sverker
Medlem

Vi som förstod för länge sedan att vi kommer att manövreras in i NATO, förlöjligades.
Jaha, och vad säger ni nu då?
Nästa bankluderpolitiker som kommer att kräva inträde i NATO blir? V-ledaren eller SD-ledaren?
Samtliga till Finspång!

Vera
Medlem

Har inte NATO förstört tillräcklig?? Libyen, Irak, Syrien osv. Skall vi släppa in dessa ohyggligheter dessutom med välvilja för Rysslandsfobiska idioter? N E J !!

Anders Jonsson
Medlem

(((NATO))) är en krigs- och terrororganisation ägd och styrd av JUDE-makten. Dess enda syfte är att kriga för JUDE-maktens världsherravälde och att vara en garant för den nya världsordningen med vapenmakt.

Även kärnvapen.

Men NATO har inte folkets stöd längre.

Den vita revolutionen kommer att krossa denna onda (((sköka))) som dödat så många människor i (((demokratins))) namn.

Det är bra att hororna i (((alliansen))) lägger korten på bordet. Planen är naturligtvis att kunna slå ned ett framtida nationellt uppror med hjälp av NATO-makt.

Till den s.k alliansen:

Ni kommer att förlora kriget.

Hell seger!