Kriminellt invandrargäng rekryterar i skånsk grundskola

INRIKES. Ett kriminellt invandrargäng från Danmark rekryterar medlemmar i skånska skolor.

Det kriminella invandrargänget Loyal to familia (LTF), som har sitt säte i Danmarks invandrarförorter, har börjat rekrytera medlemmar i svenska grundskolor. Gänget har försökt att rekrytera ett femtontal högstadieelever i Eslöv. Mats G Odestål från polisen bekräftar att gänget etablerat sig i Skåne.

— Vi har bekräftat som tillförlitlig information att det kriminella danska nätverket Loyalty to Familia, LTF, finns i Eslöv, säger Odestål

Gänget LTF är känt i Danmark som ett mycket våldsamt gäng och som varit mycket synlig under danska gängkonflikter. Från polisen säger man att man på allvar noterat LTF:s närvaro för några veckor sedan.

Källa:
Kriminellt gäng rekryterar i grundskolor i Skåne

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Christian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Ja, det här är ju något vi måste lära oss att leva med, det har ju nästan alltid varit så här!!!!!????

Det medvetet orsakade förfallet av vårt samhälle till ett Sodom o Gomorra försvaras med ovanstående citat. Skapa kaos, gör folk rädda så blir folket fogliga att ha att göra med. Så resonerar diktaturmaktens kreatur och medlöpare emedan de (((ljusskygga))) gnuggar händerna bakom gardinerna.