Kriminell rasfrämling med blondin i misslyckad AfS-attack

LULEÅ. Nordfront var på plats under onsdagen när AfS hade torgmöte i Luleå. Då attackerades plötsligt AfS-politikerna av en rasfrämling och hans svenska flickvän.

Sydamerikanen Jose Miguel Vallejos Sessarego (770524-0658) efter sin misslyckade attack mot AfS torgmöte i Luleå. Klicka för förstoring.

Det var under onsdagen som det invandringskritiska partiet Alternativ för Sverige hade ett valmöte i Luleå i samband med deras kampanjturné genom Sverige inför EU-valet.

Nordfront var på plats för att lyssna till partiledaren Gustav Kasselstrand och den norrbottniske AfS:aren Jeff Ahls tal.

Även en större grupp yttrandefrihetsmotståndare på vänsterkanten hade hittat till centrala Luleå och dessa gjorde sitt bästa för att försöka tysta spridningen av åsikter som de inte håller med om.

Två av dessa var rasfrämlingen Jose Miguel Vallejos Sessarego (770524-0658) och hans svenska flickvän Malin Drugge (940309-0161), som även livesände från torgmötet på Facebook.

Drugge kom i efterhand att radera livesändningen från sin Facebook, men Nordfront har återpublicerat den på VK.

Strax efter att Drugge slutat livesända gick hon till angrepp mot en av AfS:arna på plats, som dock motade bort henne. Detta fick till följd att Sessarego rusade in mot AfS:arna och började slå mot dem, varpå polisen snabbt grep dem båda. Nordfront hann fånga själva gripandet på bild, varpå Nordfronts fotograf hotades av Sessarego inför polisen.

— Jag ska leta upp dig! påstod han upprört medan han låg på mage på marken.

I samband med att Drugge livesände påstod tittare i chatten att hon kissade ner sig under gripandet, men det är i skrivande stund obekräftade uppgifter.

Paret Malin Drugge och Miguel Vallejos Sessarego strax innan den misslyckade attacken mot AfS möte. Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.

Paret Malin Drugge och Miguel Vallejos Sessarego strax innan den misslyckade attacken mot AfS möte. Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.

Malin Drugge grips. I bakgrunden syns Raymond Olsson från Rättvisepartiet socialisterna och ”Boden mot rasism”. Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.

Miguel Vallejos Sessarego grips. Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.

Alternativ för Sverige har också lagt upp en film från gripandet på Facebook:

När Jose Sessarego upptäckte att Alternativ för Sverige publicerat bilder från han och flickvännens uppvisning utlovade han även att ”besöka” dem.

Jose Sessarego är ursprungligen från Chile, är medborgare i Italien, och har ett gediget brottsregister då han bland annat är dömd för misshandel, olaga hot, hot mot tjänsteman, bedrägeri och våldsamt motstånd. 2017 attackerade och mordhotade han exempelvis en 83-årig man för att han blev irriterad över hur han körde bil.

I domen kan man läsa att Sessarego ”har ett stödbehov för att komma till rätta med sitt impulsiva beteende” och att han berättar att han har kontakt med psykiatrin för att ”bättre kunna behärska sin uppretlighet”.

Flickvännen tycks vara ostraffad, men skriver öppet på bloggen ”BIPOLARANDAWSOME” om sin psykiska ohälsa.

Nedan följer bonusbilder på diverse rödingar som samlades under AfS-mötet:

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
CharlieSlipsenWäringTortyrJim Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Motståndsman i Borås
Medlem

Grymt att ni var där och fotade packet. Mer sådant. Häng ut dom allihop!

Tobias Lindberg
Redaktör

Hon verkade lite efterbliven nästan, hon Malin Drugge, när hon pratade.

Per
Medlem

Personligen kan jag bara hålla med Dr E. Dutton i att det råder en uppenbar korrelation mellan låg intelligens/låg mental förmåga och vänstersympatier.

peckerwood
Medlem

hun snakker jo kebabsvensk så har nok vært bland disse utenlandske voldspøblene hele livet. er bar synd på henne og hun trenger å bli tvangsinnlagt på psykiatrisk avd.

Stefan
Medlem

Feta fula och elaka

Jim
Medlem

Lite trasiga och knasiga, är vårt tjocka gäng 😁

Tortyr
Medlem

Tack för artikeln!
Så otroligt patetiska människor.
”Jose Pizzorno Sessarego Kommer till Sundsvall imorgon och den här gången kommer ni att få så att du önska att ni inte hade träffat mig! Ni kanske ska kolla med snuten vem jag är och ta det på allvar jag är inte klassas som farligt för inget!”
varav en vän till honom svarar:
”Henrik Norell Jose Pizzorno Sessarego jag kommer oxå att sluta upp i Sundsvall du å jag gubben å våra boys kommer utföra stora saker i morgon”

Wäring
Medlem

Blattel*dren måste deporteras tillsammans med sin respektive när tiden kommer. Se på denna rasfrämmande padda, konstant kränkt, aggressiv och som de anser att vi har ansvaret att få bukt med. Under förra valturnén började AfS med att beskriva hur unik den lilla nordiska folkstammen är, här i sitt avlägsna hörn av världen där den historiskt har fått leva i fred. Efter en sådan inledning kanske den tänkande människan blir nyfiken på vad AfS har för politik som ska säkerställa detta, men det visar sig att de endast har för avsikt att repatriera kriminella och belastade, i övrigt kommer samhället att… Läs mer »

Slipsen
Medlem

Vilka multikriminella dårar! Låg intelligens i farlig kombination med lyckopiller och droger. Det slutar alltid illa.
Hoppas att den röda råttan Raymond Olsson får lida alla helvetes kval tills han dör!
Stoppa den skadliga massinvandringen och repatriera alla utomeuropéer! Snart är det försent!

Charlie
Medlem

Bäst att någon i Umeå övertalar den fete lille orchen att det är bäst att lämna Sverige.