Krigsbyten i Malmö

Under tiden som Nationell Ungdom – Malmö bedrivit motstånd i den mångkulturella staden, så har aktivisterna efter hand kommit över en del ”krigsbyten”.

Bland annat har det autonoma råttboet ”Café nutiden”, blivit av med sin flagga och sin caféskylt som skall pryda väggen utanför caféet där Afa-anhängarna sitter och smider sina planer.

Tisdagen den 7 januari så stegade några patrioter in på en annan lokal som drivs av fienden, mitt under deras veckomöte. Patrioterna trodde att de skulle få möta på motstånd i lokalen. Detta visade sig dock vara fel. Patrioterna valde då att beslagta en fana från de över 15 fegisar som bevistades i lokalen, därefter gick de sedan lugnt därifrån.

En aktivist ur NU-Malmö meddelar att de inte kommer ge fienden någon ro. De kommer att fortsätta att störa deras arbete. Riva ner deras propaganda och vinna tillbaka gatan, som i Malmö under en längre tid dominerats av främlings- och Afa-gäng.

Caféskylten.Den beslagtagna flaggan.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om