Att kriga för Israel leder till massinvandring till Europa

MEDIA. I en video som publicerats på Youtube avslöjar Mark Collet hur Israel har manipulerat västvärldens regeringar till att föra krig för Israel och därigenom orkestrerat massinvandringen till Europa.

Aktivisten och författaren Mark Collet, tidigare ledare för ungdomsorganisationen till British National Party (BNP), avslöjar i en film Israels roll i destabiliseringen av Mellanöstern och massinvandringen till Europa. I klippet säger han:

— Israel manipulerade inte bara de brittiska och amerikanska regeringarn in i Irak-krigen, de har också finansierat och stöttat ISIS för att destabilisera den syriska regimen. Medan destabiliseringen av Mellanöstern har säkrat Israels position som den dominerande kraften i regionen har den också skapat en våg att flyktingar in i Europa och hotar nu den europeiska befolkningens existens.

Se filmen nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

22 Kommentarer till "Att kriga för Israel leder till massinvandring till Europa"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Javisst. Det viktiga sekundära målet är att förstöra de vitas habitat. Det primära är att bygga Storisrael.

Athanaric
Gäst
Nybörjare
Athanaric

Tvärtom. Att utrota vita är det primära målet. Krigen är dessutom bara svepskäl för massinvandringen, eftersom många av de som börjar anlända under dessa s.k. flyktingkriser inte ens kommer från krigsdrabbade länder.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm
Okay, nu känner jag mig lite förvirrad angående det där, å ena sidan för att Judea finns i hela världen, å andra sidan för att deras primära attacker sker i närområdet. Jag kan försöka bortförklara det jag nyss skrev med att det beror på vilket tidsperspektiv man har på de olika planerna. Men det är nog irrelevant. Du har rätt. (((Theodor Herzl))) skrev redan på 1800-talet att nationalstaten är viktig, och grunden för att bilda en stat är att den egna gruppen har en gemensam fiende. Judarna är mig veterligen de enda som ser statsbildning som en nödvändighet baserat på… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Och vad grundar du den teorin på?

Handschar
Gäst
Nybörjare
Handschar

Den som kompromissar med judarna är förrädare. Punkt slut.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Precis..det finns ingen mellanväg

Johansson
Gäst
Nybörjare
Johansson

Kan du förklara detta närmare?

Allan
Medlem
Nybörjare

Förlåten faller (Sions vises protokoll), protokoll nummer 7:

”Brytandet av gojernas motstånd genom krig och allmänt världskrig.
Varje motstånd måste vi vara i stånd att bemöta med krig genom
grannarna till det land som vågar motsätta sig oss. Men om även vår
fiendes grannar ämnar ställa sig kollektivt mot oss, så skall vi svara
med allmänt världskrig.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

”Sions vises protokoll är en konspirationsteori lanserad av dödsknarkande nazister och antisemiter”.

De dödsknarkande nazisterna och antisemiterna måste ha varit oerhört intelligenta, på gränsen till klärvoajanta, eftersom dagens västvärld ser ut precis som den beskrivs i (((protokollet)).

Jang Sing
Gäst
Nybörjare
Jang Sing

Det här är inget nytt!

Det har pågått sedan WW2 och egentligen långt före detta också.
Kom ihåg Rotschilds manipulering under Waterloo tiden. Det finns mer att peka på.

Det hela ingår i strategin liksom.
Och de flesta västländers innevånare går på det och tror att de kämpar för sitt eget land.

UZA har inga fiender som ev. skulle invadera dem, som de antyder. Men med det som argument terroriserar de hela världen, (( )) styrt.

Tilde
Gäst
Nybörjare
Tilde

Pudelns kärna! Det är därför Socialdemokraterna och de andra riksdagspartierna vurmar så för Islam. Innerst inne är alltså Socialdemokraterna m.fl. inte deras vänner då de vill deras hemländer ska förstöras av krig så de kan lockas till Sverige och förstöra här.

De araber som bryr sig om att ha fred i sina hemländer ska alltså egentligen rösta på NMR då det är enda partiet som tar avstånd från USA:s och Israels proxykrigföring i Syrien osv.

Bert
Gäst
Nybörjare
Bert

Socialdemokraterna mm vill att de nuvarnade arabländerna ska tas över av Israel. Alla muslimerna ska transporteras till Europa där de blir verktyg åt makteliten att sabotera och orsaka kaos. Därför är det viktigt för Socialdemokraterna att Sverige islamiseras. I det framtida Europa kommer de kristna ursprungsbefolkningarna vara nära utrotade/uppblandade.

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Socialdemokraterna, bara ett annat ord för kommunisterna!

Bert
Gäst
Nybörjare
Bert

Exakt! Bolsjevikerna var den del av Rysslands socialdemokratiska arbetareparti som låg bakom den blodiga ryska revolutionen 1917. Socialdemokrater är den sortens kommunister som mest begått massmord. ”Vanliga” kommunister/socialister är faktiskt mer lugna som i Kuba även om Socialdemokrater påstår just de är de sanna demokraterna. De mördar i demokratins namn (”för att försvara den”).

invisible
Gäst
Nybörjare
invisible

Den sionistiska bank-kartellen har sista ordet.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Är Anders Behring Breivik nazist?
http://www.sapereaude.se/blog/?p=7851

Deras avsky för Israel – Blev deras död
http://www.bahlool.se/2011/07/23/deras-avsky-for-israel-blev-deras-dod/

Gunnar Eskilsson
Gäst
Nybörjare
Gunnar Eskilsson

Nej ABB var stolt frimurare och i sitt manifest var han medlem av och beundrade tempelherreorden (Illuminati). ABB menade att om man är kristen måste man vara på Israels sida emot Islam. Troligen har ABB manipulerats av andra personer inom Illuminati-orden han var medlem av i London. Dessa har beordrat honom att begå attacken på ön för att de var emot Israel.

Sen har Illuminati via sina frimurarnätverk som infiltrerat massmedia och politiska partier utnyttjat ABB:s attentat till att beskylla patrioter och ”nazister” som ansvariga för att hetsa Polis att bekämpa och förbjuda dem.

Gunnar Eskilsson
Gäst
Nybörjare
Gunnar Eskilsson

ABB såg sig kanske som patriot/höger men han var egentligen bara en hjärntvättad idiot precis som svetsaren och andra mentalskjuka. De tror de vet hur världen funkar men alla är bara brickor i ett större spel.

Franz
Gäst
Nybörjare
Franz

Tempelherreorden (London), Illuminati (USA) och Grand Orient (Frankrike) kontrolleras av B’nai B’rith (Jerusalem). Tillsammans genom hemliga nätverk i sin tur kontrollerar de frimurarloger t.ex. i Sverige målet är att Guds utvalda folk ska styra världen och åter mura upp Salomons tempel efter de sprängt Klippdomen åt helvete. Vi som inte tillhör Guds utvalda folk kommer vara deras slavar (boskap).

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Ja, de är guds utvalda folk. Men….. denna gud är ej Gud.

Pastor Göran
Gäst
Nybörjare
Pastor Göran

Nej, det är ju givetvis bara vad de själva inbillar sig. Men denna inbillning motiverar dem att kunna behandla andra folk extremt illa då de är ”utvalda” och mer värda än alla andra.

Vad Bibeln säger om det http://www.alltombibeln.se/bibelfragan/justjuda.htm

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det kan vi ju se i frimurarritualerna där Baphomet är en viktig ingrediens. 33:an Albert Pike talade även om ”the true light of Lucifer”. Att det inte handlar om någon kristen gud borde till och med en blind kunna se.

wpDiscuz