Att kriga för Israel leder till massinvandring till Europa

MEDIA. I en video som publicerats på Youtube avslöjar Mark Collet hur Israel har manipulerat västvärldens regeringar till att föra krig för Israel och därigenom orkestrerat massinvandringen till Europa.

Aktivisten och författaren Mark Collet, tidigare ledare för ungdomsorganisationen till British National Party (BNP), avslöjar i en film Israels roll i destabiliseringen av Mellanöstern och massinvandringen till Europa. I klippet säger han:

— Israel manipulerade inte bara de brittiska och amerikanska regeringarn in i Irak-krigen, de har också finansierat och stöttat ISIS för att destabilisera den syriska regimen. Medan destabiliseringen av Mellanöstern har säkrat Israels position som den dominerande kraften i regionen har den också skapat en våg att flyktingar in i Europa och hotar nu den europeiska befolkningens existens.

Se filmen nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om