Kravallpoliser försvarade skamparad i Polen mot nationella motdemonstranter

POLEN. Kravallpoliser försvarade en HBTQ-parad mot hundratals offensiva nationella motdemonstranter.

I helgen hölls den polska staden Lublins första Prideparad, av vissa kallad skamparad. Enligt ryska RT ska runt 1 000 personer ha deltagit i paraden, medan 300 nationella demonstrerade mot den.

Motdemonstranterna ska ha kastat stenar mot kravallpoliser som kommenderats ut för att försvara HBTQ-aktivisterna. De nationella ska även ha försökt bryta sig igenom den rad av polisfordon som skyddade marschen.

Polen är ett av allt fler länder som i flera avseenden inte följer den extrema politiska korrekthet som idag saluförs av Västeuropas vänsterliberala regimer. Landet har bland annat tillsammans med Ungern, Slovakien och Tjeckien bildat ett invandringskritiskt block inom EU som motsätter sig omfördelningen av migranter från andra EU-nationer. De centraleuropeiska nationerna Österrike och Italien har dessutom alltmer börjat orientera sig i samma riktning samtidigt som relationerna med Ryssland förbättrats.

Källor:
Polish police use tear gas on right-wing protesters during city’s 1st gay rights march (VIDEO)
’Surprise guest’ Putin ruffles feathers with plan to attend Euroskeptic Austrian FM’s wedding
Italy’s new prime minister backs easing Russia sanctions

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

I Budapest brukar de här tillställningarna bli rena krigsskådeplatserna, särskilt år 2007 och 2008 då sodomiterna och pedofilerna fick sig en rejäl omgång av de ”högerextrema”, som de inte har hämtat sig från ännu.

”Kasta pederasterna i Donau och judarna efter dem” skanderade de ”högerextrema” motdemonstranterna. Ägg, stenar, ölburkar och molotovcocktails haglade över de 200 sodomiterna som försvarades av polisen till en kostnad motsvarande 25 000 tusen kronor/sodomit, en av de dyraste polisinsatserna i demonstrationssammanhang i Ungern.

Här i Sverige går polisen och militären med i pedofilsodomittågen.

Klaus
Medlem

Den katolska kyrkan är sjuk. Polackerna och katoliker världen över behöver en påve med sunt förnuft. Om påven förbannar sodomiter och Talmud-perversiteter är det genast slut med pride parader.