Köpenhamns imam uppmanar till muslimsk invasion av Europa

FOLKUTBYTET. Erövringen av Europa är den slutliga lösningen för muslimerna, efter etablerandet av ett kalifat och elimineringen av den judiska församlingen. Detta förklarade Köpenhamns imam Mundhir Abdallah.

Köpenhamns imam Mundhir Abdallah (skärmdump)

Den 23 juli publicerade Köpenhamns imam Mundhir Abdallah på Facebook ett tal där han sade att islams framtida expansion låg i att erövra Europa. Detta ska ske genom befolkningsökning i Europa. När ett kalifat har etablerats blir steget kort till att eliminera judarna som styr Europa, sedan kommer själva erövringen att bli ett faktum.

Islam ska erövra Europa via Balkanländerna, Italien (Rom), för att uppfylla profeten Mahammáds löfte.

— Judarna påskyndar sin egen undergång genom sin vilda framfart, deras smuts och deras ondska, vilket speglar judarnas oföränderliga natur, sade Mundhir Abdallah. Denna oföränderliga natur beror enligt Mundhir Abdallah på ”den sjuka judiska mentaliteten”, säger han.

— Jag är ingen rasist. Jag talar [bara] om deras sjuka mentalitet.

— Engelsmännen skickade inte judarna på palestinierna av kärlek till judarna [genom att skänka judarna den artificiella staten Israel efter andra världskriget], utan för att skada muslimerna, säger Abdallah.

— Europa måste invaderas igen. Historien måste upprepas, säger Abdallah och understryker att jihad förutsätter en muslimsk invasion av Europa. Kampen måste fortsätta tills det inte finns någon oenighet kvar och alla samlas i islam. Det går inte att bli av med oenigheten så länge kapitalismen och den sekulära politiska ordningen existerar. Att eliminera oenigheten kommer inte endast att ske genom att tvinga européerna att omvändas till islam, säger Abdallah.

Imamen förklarar också att de västerländska medierna — som med förkrossande dominans ägs av judar — inte bara vill hindra européerna från att anamma islam, utan även sekularisera muslimerna och få dem att lämna islam. Därför måste en förändring ske, anser Abdallah.

En kortversion av imamens tal med engelska undertexter kan ses nedan:

Källa:
MEMRI-TV (YouTube)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
PierreAxel ErikssonAllanDevaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Imam Mundhir Abdallah samt den evige juden passar bra på en gummibåt i medelhavet.

Varken sandneger eller jude passar i ett vitt europa hur man än vänder på det.

Lingon!

Karl-Путин A
Medlem

Mundhiarré Abdallah är ännu en av alla Shlomos nyttiga idioter. Om de skulle lyckas erövra Europa så väntar en tillvaro i djurhägn som i Gaza där Shlomo övar prickskytte på hans avkomma.

Klaus
Medlem

Men vad händer i Europa? Fortfarande invasion av muslimer, ras- och kulturfrämlingar. I Danmark spelar monarkin och tacksamhetsskuld till brittiska ”befriare” stor roll (som i Norge). Om the Royals UK (som är Rothschilds UK) sjunka ner i skit så gör det också Danmark (och Norge).

Daniel
Medlem

Judarna vill väl invadera Europa med muslimer så att dem sedan kan skylla ett massmord på dem också. Så då har både vita och bruna gasat miljontals judar.

Deva
Medlem
Deva

På ett sätt föredrar jag nog faktiskt hellre, att glida runt i ett lakan med mina 2 fruar och 7 barn medans jag äter Kebab, än att leva under Sossarna/Sionisterna :)

Allan
Medlem

Han skall inte försöka sig på att tänka med sin knappt tvåsiffriga IQ, de tror alltså på allvar de skall lösa det ewiga problemet genom att hjälpa juden att invadera och förstöra för europeerna, de enda som kunde hjälpa sandskallarna med det ewiga problemet.

Axel Eriksson
Redaktör

Han är faktiskt inte helt fel ute, framförallt inte sett från ett muslimskt perspektiv.

Pierre
Medlem

Frågan är om överste sandneber bottnar i Öresund?

Karl-Путин A
Medlem

Med en betongklump runt fötterna är det inga problem – och krabborna kommer att få en rejäl kalasmåltid.