Konsten att finna balansen

Jag har hört argumenten så många gånger att jag ärligt talat har tappat räkningen; ”jag har skaffat en flickvän och måste därför trappa ned min aktivism” eller, ”vi ska ju få barn nu, så jag behöver ta ett steg tillbaka”. Under lång tid ansågs det här vara legitima och helt accepterade undanflykter. Man frånsade sig på så vis ansvar och plikt och gömde sig bakom en skör fasad av barn och familj. Både fegt och oansvarigt, för att uttrycka sig milt.

De senaste åren har vi med glädje sett att allt fler förblir aktiva efter att de stadgat sig och skaffat det regelrätta; barn, hus, Volvo och hund. I takt med att organisationen breddas öppnas nya områden upp där man kan verka och vara aktiv. Barn, kvinnor och familjer är en högst central del av nationalsocialismen och nu börjar det även synas utåt, vilket är något vi har kämpat för i många år! En balans som denna är nödvändig och idealisk.

För att få ännu fler att välja fortsatt aktivism kan detta vara på sin plats att understryka. En av de absolut viktigaste sakerna är ärlighet gentemot sin partner, samt kommunikation. Att från första stund vara uppriktig med vad man vill i livet; att ens ambition alltid kommer att vara att förbli aktiv i kampen för vårt folk. Jag vet av egen erfarenhet att man som kvinna ofta blir känsligare och helst undviker alla former av risker när man är gravid. Den känslan är naturlig och likväl en instinkt. Det finns åtskilliga exempel på kvinnor som krävt av sina män att sluta vara aktiva under den perioden. En ideologiskt övertygad kvinna hade däremot aldrig krävt ett sådant ställningstagande av sin man. Det är därför så oerhört viktigt att även kvinnor är insatta i vad nationalsocialism är och vad den står för.

Man måste ta sig tid och fundera över vad det hela kan komma att betyda på längre sikt. Vi bör höja blicken och se utanför den egna ”trygga” bubblan. Sätter man barn till världen och i samma ögonblick trycker huvudet ned i sanden och blundar för de rådande problemen hugger man sig själv och sina barn i ryggen. Inget i livet ska motivera och mana till kamp och aktivism så mycket som att man har egna barn! Så den önskade balansen finner man genom att förbli aktiv när man blivit förälder. Det finns inte längre, varken tid eller plats över åt undanflykter gott folk! Aktivismen ska vara en naturlig del av familjelivet. De båda ska vara sammanlänkade, för det är för framtida generationers trygghet vi kämpar. Påpekas skall även att den risk som aktivism faktiskt kan innebära i realtid, inte är någonting i jämfört med de risker som kommer att existera i framtiden om vi inte gör något NU! Så förbli aktiva och avancera framåt tillsammans med era familjer, mot målet, ett fritt och enat Norden!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om