Könsförvirrade ungdomar kräver eget omklädningsrum på gymnasieskola

KULTURMARXISM. På en gymnasieskola i Eskilstuna ska det nu byggas ett ”könsneutralt” omklädningsrum, detta efter önskemål från eleverna själva som anser att könsförvirrade personer inte kan byta om i vanliga omklädningsrum för kvinnor respektive män.

Illustrationsbild på könsförvirrade kvinnor.

Illustrationsbild på könsförvirrade kvinnor.

Av ännu okänd anledning ökar antalet könsförvirrade ungdomar lavinartat i dagens Sverige. Elever som fått för sig att de fötts i ”fel” kropp kräver nu att det byggs ett ”könsneutralt” omklädningsrum på en gymnasieskola i Eskilstuna. Detta då det anses att dessa personer inte klarar av att byta om i vanliga omklädningsrum för kvinnor respektive män.

— Vi har haft en dialog med eleverna och har sett att det finns ett behov av det, säger Johan Ahlkvist, rektor på S:t Eskils gymnasium.

Det nya omklädningsrummet byggs för att så kallade transpersoner ska känna sig mer bekväma med att byta om inför gymnastiklektionerna, något som de tydligen inte gör i dagsläget.

Källa:
Könsneutralt omklädningsrum på skola

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments