”Könsforskare”: Diskriminering att ingen skrattar åt kvinnors skämt

INRIKES. En genusforskare har ”forskat” om humor. Slutsatsen: Det är diskriminerande att ingen skrattar åt kvinnors skämt.

Hanna Söderlund. Inklippt foto: UMU

Det är genusforskaren Hanna Söderlund som har genomfört en ”forskning” på Umeå universitet och kommit fram till att det i flera program på SVT inte skrattar lika mycket åt kvinnors skämt som det görs åt männens och att det är diskriminerande.

— Vi förväntar oss att kvinnor ska skratta åt andras skämt och att män är roliga, vilket gör att både kvinnor och män i högre utsträckning bekräftar män som skämtar, säger Söderlund.

Hanna Söderlund har även tidigare ”forskat” kring att folk inte skrattar åt kvinnor och har fått ”forskningen” finansierad av Centrum för idrottsforskning – finansierad av de svenska skattebetalarna.

Källa:
Studie: Kvinnors skämt får noll skratt i Vinterstudion

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FredrikaBitteJan HjelmSverkernordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Lirandet mellan den svenska mannen och den svenska kvinnans humor sinsemellan går att finna sen långt tillbaka, och det har visat sig mycket förr i humorsammanhang i svenskt nationell TV osv – på mer lokal nivå kan den vara rent snillerik under radarn sinsemellan. Generellt IDAG så är den svenska kvinnan runt 30 i Sverige (större städerna) helt TRASIGA och FÖRSTÖRDA rent emotionellt och i sitt instinktiva handlande – kryllar tyvärr av dessa som artikeln nämner som fungerar som lobotiserade maskiner i sin dagliga framfart att splittra och hitta anledningar att förstöra det naturliga samspelet mellan den vita mannen och… Läs mer »

Sverker
Medlem

Helt enligt judens program att förstöra sunda samhällen, och förutom att skapa konflikter mellan könen, så har dom skapat konflikter mellan raser, ålderskategorier, inkomstklasser. Förutom att dom plundrar alla dessa grupperna dessutom via banksystemet. Som en (((dom))) själva beskrev det, ”Vi är förstörare av samhällen”

Jan Hjelm
Medlem

Jo men visst kan kvinnor leverera humor. Genusvetare och deras ’forskning’ är stor humor. Dessa Kvinnor har humor, det ä bara det att de inte är medvetna om att jag skrattar åt dem och inte med dem som jag gör med normala kvinnor.

Bitte
Medlem

Det var då märkligt. Hon kanske får såna resultat för att hon VILL få det? Vet då en hel hög kända roliga kvinnor som i princip bara behöver ställa sig på en scen och se finurlig ut för att frambringa skrattsalvor. Nä nog skrattas det åt kvinnliga skämt allt, vilket fjoll!

Fredrika
Medlem

Det har väl med SVT att göra då att roliga kvinnor inte möts av så mycket skratt. Du har nog rätt att hon har fått det undersökningsresultat hon ville hitta för att hon redan på förhand ansåg sig veta att skrattare är sexister. Om det inte är sexister som styr produktionen på just SVT. SVT har bevisats skruva upp ljudet från publik när den applåderar åt kommunister och skruvat ner den vid bifall när sådana med lite fel värdegrund fått applåder i debattprogram. Jag tror Sverker har rätt också. Undersökningen är en judeomarxistisk produkt för att så split mellan de… Läs mer »