Konkurshotad gaytatuerare drabbad av ”hatkampanj”

SKURUP. Tatueraren Christian Cedermarker fick klistermärken uppsatta på sin studio. ”Nazistisk hatkampanj” enligt SVT.

Nyligen satte någon upp klistermärken från Nordiska motståndsrörelsen på Christian Cedermarkers tatueringsstudio i Skurup. Det hela beskrivs som en ”nazistisk hatkampanj” av SVT.

SVT uppger i sitt fakenews-reportage att det är Nordiska motståndsrörelsen som satt upp klistermärkena, men faktum är att vem som helst kan beställa dem från Greenpilled.com. Även Christian Cedermarker själv.

SVT och Cedermarker kopplar samman ”hatkampanjen” med att Cedermarker hängt upp en regnbågsflagga för att visa att han understödjer hbtqp-rörelsen. På klistermärket bredvid står: ”Mångkulturellt område – beträd på egen risk”.

Vad som inte tas upp i SVT:s artikel är att Cedermarker ansökte om konkurs för sitt företag i slutet av förra året. Det återstår nu att se huruvida hbtqp-flaggor och snyftreportage i massmedia kan få företaget på fötter igen.

Källa:
Tatuerare utsatt för nazistisk hatkampanj

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Karl-Путин ARokviken_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är lustigt hur så många som går under ekonomiskt kommer ut som HBTFJANT:ar, eller framställer sig som offer för ”nazister”. Jag menar, var har kreativiteten tagit vägen? Hur många ska försöka samma sak? Ungefär som den där rövarhistorien att hunden åt upp ens läxa.

Rokviken
Medlem

Att tatuera in ordet ”FAGGOT” på magen är ju visserligen ärligt men inte så bra för affärerna.

Karl-Путин A
Medlem

Som att tatuera in ”GRIS” på en gris – alla ser ju ändå vad det är.