Konferens och nytt förintelsemuseum ska stoppa antisemitismen i Sverige

SVERIGE. ”Var än antisemitismen finns, och hur den än uttrycks, så ska den belysas och bekämpas”, meddelade Stefan Löfven under sin regeringsförklaring på måndagen. Därför kommer den nya regeringen att färdigställa planerna på det nya så kallade förintelsemuseet.

”Gaskammare” i det så kallade förintelselägret Auschwitz II-Birkenau. Myten om att människor gasades ihjäl i tyska koncentrationsläger är en viktig del av förintelsemytologin. Foto: Nordfront.

Under gårdagen presenterade Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven den nya rödgröna regeringen, som ska regera landet i ytterligare fyra år med stöd av Centerpartiet och Liberalerna.

— Vi är en feministisk regering! Den feministiska utrikespolitiken ska utvecklas. Medlemskapet i den europeiska unionen är ett fundament. Deltagande i terroristorganisationer kriminaliseras. Säkerhetspolisen ges möjlighet att läsa krypterad trafik, sade Löfven när han läste upp regeringsförklaringen för riksdagen.

Dessutom gick statsministern sin vana trogen till angrepp på det växande motståndet mot judisk makt i Sverige.

— Var än antisemitismen finns, och hur den än uttrycks, så ska den belysas och bekämpas! dundrade Löfven.

Som en del i detta ska Sverige stå värd för en ny internationell så kallad förintelsekonferens nästa år, 20 år efter att den socialdemokratiske statsministern Göran Persson (S) höll ett liknande spektakel i Sverige.

”Förintelsen är en unik händelse men de lärdomar dess historia kan ge är universella. De som överlevde de fasor miljontals judar och andra offer för nazismen utsattes för är snart borta. Vi måste öka våra ansträngningar att främja utbildning, hågkomst och forskning om Förintelsen för att nya generationer ska kunna lära av vad som skedde”, skrev Löfven och den avgående kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke (MP) när de annonserade konferensen tidigare i år.

Löfven lovade också under sin regeringsförklaring att ”svenska ungdomar ska ges möjlighet att besöka minnesplatserna i Europa”, vilket troligtvis syftar på de många indoktrineringsresor till Auschwitz som redan anordnas av svenska skolor varje år.

Skolresor till Auschwitz är en viktig del i förintelsepropagandan – nu lovar Stefan Löfven mer av den varan. På bilden ses skolbarn vallas in i ett duschkomplex i koncentrationslägret.. Foto: Nordfront.

Vidare så utlovade Löfven att ett nytt museum ska inrättas ”för att bevara och föra vidare minnet av Förintelsen”. Inte heller detta är egentligen någon nyhet, då regeringen redan under den tidigare mandatperioden lovade att snabba på planerna på det nya förintelsemuseet efter påtryckningar från judiska lobbygrupper.

Enligt preliminära beräkningar kan projektet komma att kosta cirka 100 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar.

Källor:
Regeringsförklaringen den 21 januari 2019
En minnesdag för evig hågkomst

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

Vansinnigt! – Allt för judarnas lögner och penningmakt. 3000 år av ständiga plågor och illgärningar och fördrivningar i samband med dem, utan att man har vare sig lyssnat eller gått till rätta med dem eller sig själva! Bibeln är full av varningar och förmaningar som har gått obeaktade förbi… all uppenbar egenskuld har utan omvändelse överskjutits på andra. Man talar om ”förintelse”, men de allra värsta förintelserna -onämnda- har de själva stått för, alltsedan deras förintelser av de kananitiska folken, som, inte heller de nämns! Självförhävelse på andras lidande och bekostnad är det… -Ingenting annat! Man tar sig för pannan… Läs mer »

Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

Ett gott rykte är inte något som man oärligt och olagligt påtvingar andra, utan något som man måste ärligt skapa och förtjäna!

Andreas
Nybörjare
Andreas
1 år sedan

Förhoppningsvis är detta droppen som får bägaren att rinna över.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

”Vi måste öka våra ansträngningar att främja utbildning, hågkomst och forskning om Förintelsen för att nya generationer ska kunna lära av vad som skedde” TOP NEWS: Holocaust historian Richard Evans put the total number of killed Jews on November 30, 1941 at the killing site Rumbula outside Riga at »> twenty-eight thousand (28 000) «< … … in seven hours (7) of daylight available that day, by ten (10) shooters … WOW!! That was really, really a very, very impressive days work! Biathlon You shoot 5 shots in succession. The time is measured from the time you put down the… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Ett ”förintelse”-museum utan Röda korsets rapport och Fred Leuchters vetenskapliga rapporter och utan ”revisionisternas” publiceringar (t.ex. av Paul Rassinier, Robert Faurisson, Prof. R. Dommergue) är det en ren judisk lögnutställning. Judarnas koppling till terroristiska kommunister måste också visas. Men i varje fall blir museet en uppenbaring på den dumdristande judendomen.

Rickard
Nybörjare
Rickard
1 år sedan

Anordna resor till Gulag lägren istället det var ju där den värsta förintelsen skedde

Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan
Reply to  Rickard

Och den var dessutom orkestrerad och genomförd av judar i sitt hat mot kristna.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Någon borde öppna ett brott mot mänsklighetenmuseun nära alla dessa holohoaxkapell.
Ett historiskt ärligt med judarnas/kommunisternas/israels brott.