Kommunistiskt klotter upprör

JÖNKÖPING. Stora delar av Mullsjö har täckts av kommunistiskt klotter. Man har klottrat på skolbyggnader, containrar och plank.

Antifa_klotter

Någon gång mellan onsdagen och torsdagen vandaliserades Mullsjö med kommunistiskt klotter. Man hade klottrat symboler från den vänsterextrema våldsorganisationen Antifascistisk Aktion och budskap som ”krossa sexismen” på hela husfasader.

— Det känns inte bra… Klottret är i stort sett överallt på kåkarna här, säger fastighetschefen Peter Bååth.

Bååth uppger att han inte har sett något liknande tidigare och att händelsen nu är polisanmäld. Saneringen av klottret kan dock inte påbörjas förrän polisen har varit på plats och dokumenterat. Polisen uppger dock att de i dagsläget inte har några misstänkta och att sådana här brott är svåra att utreda.

— Det här är väldigt svåra brott att utreda. Vi får se om finns spaningsuppslag på det, uppger Göran Gunnarsson, presstalesman vid polisen i Jönköping, i en intervju.

— Jag tror att det kanske har att göra med att vi närmar oss val. Det blir ett lite annat politiskt klimat i samhället, fortsätter han

Källa:
Mullsjö nedklottrat

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om