Kommunistisk lögnhals vill förbjuda Motståndsrörelsen i Moss

HUMOR. En fantasifull kommunist fick nyligen ofiltrerat och oemotsagt komma till tals i en artikel i den norska tidningen Dagsavisen Østfold. Artikeln bjuder på en stor dos av omedveten komik.

Det är Eirik Tveiten från det folkfientliga kommunistpartiet Rødt i Norge som i ett försök till en propagandaartikel ofiltrerat och oemotsagt får spy ut sitt hat och sina lögner om Nordiska motståndsrörelsen, lögner som för övrigt är så absurda att det hela resulterat i ren och skär komik.

Det var i kölvattnet av Motståndsrörelsens offentliga aktivitet i norska staden Moss som den lögnaktige kommunisten fick komma till tals i tidningen Dagsavisen Østfold. Tveiten hävdar själv för journalisten att han var på plats i Moss den dagen och han ska ha noterat att människor grät längs gatan på grund av Motståndsrörelsens närvaro och budskap.

Bild från aktionen i Moss. Notera floden av tårar som rinner längs gatan.

Eftersom Tveiten inte kan något om varken Motståndsrörelsen eller organisationens politik hittar han istället på saker som organisationen står för och påstår att Motståndsrörelsen vill tvångssterilisera rasblandade barn.

— Jag såg äldre människor som stod och grät över budskapen som nazisterna serverade, till exempel tvångssterilisering av barn som är rasblandade.

”Journalisten” Martin Næss Kristiansen har naturligtvis inte undersökt sanningshalten i Tveitens påståenden och inte heller har han brytt sig om att kontakta Motståndsrörelsen. Istället kompletterar han Tveitens lögner med sina egna och påstår att Motståndsrörelsen förbjudits i Finland på grund av att en medlem ska ha sparkat ner en slumpmässig förbipasserande som senare avled. Att den ”slumpmässiga förbipasserande” i verkligheten var en aggressiv, kriminell och narkotikapåverkad meningsmotståndare eller att Motståndsrörelsens aktivist frikändes från dråp nämns naturligtvis inte.

Propagandisten Martini Næss Kristiansen.

Lögnkommunisten Tveiten menar vidare att Moss, inte Norge, borde följa Finlands exempel och förbjuda Motståndsrörelsen. Att en kommun inte har möjlighet att förbjuda organisationer nämner såklart inte den så kallade journalisten.

Artikeln avslutas med en tirad av lögner som är så absurda och fantasifulla att vi lika gärna kan citera den lögnaktiga kommunistdåren:

— Det är inte fråga om yttrandefrihet men en fråga om vi ska tillåta att en våldsam terrororganisation ska få fotfäste i Moss, använda vår stad för att få synliggöra sig, sprida hatretorik och trakassera stadens invånare och näringsliv – och göra det farligt att vistas i staden.

Håll ut och bättre lycka nästa gång!

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Kommunisten Eirik Tveiten erkänner åtminstone att det finns olika människoraser, han är alltså snäppet kunnigare än en kulturmarxist-feministisk begreppshaverist. Vad norrmän som läser hatjournalistik riktad mot nationella rörelser borde tänka på är att utan Hitler hade Norge sett helt annorlunda ut idag. Iom att Tyskland ockuperade Norge så förhindrade man att Stalin gjorde det istället. Om Stalin hade ockuperat Norge så hade Norge gått samma öde till mötes som östra Tyskland. Norge hade blivit en sovjetsatellit och troligen en front mot de rivaliserande Rothschildkumpanerna England och USA; en krigsskådeplats. Sen hade 50 års hård sovjetdiktatur följt och vad det innebar… Läs mer »