Kommunistband erkänner: ”Det skymmer för våra värderingar”

INRIKES. Det vänsterextrema hardcorebandet Refused erkänner att glanstiden för deras värderingar är på väg att ta slut.

Hardcorebandet Refused från Umeå menar att tiden för vänsterextremism är på väg att ta slut. Detta erkänner de i ett pressmeddelande inför ett kommande albumsläpp.

”Vi som tror på en rättvis resursfördelning i en jämlik, ekologiskt hållbar direktdemokrati, vi som använder könsneutrala pronomen och ord som solidaritet, moraliskt ansvar, intersektionalitet och klasskrig, vi som tror på den marxistiska principen ’Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov’ är i dagsläget jagade, hunsade, mot väggen, på fall, kringrända, vår rörlighet begränsad, våra rättigheter kränkta. Det har varit tydligt ett längre tag: det skymmer för våra värderingar”, skriver bandet.

Refused var stora inom punkscenen på 90-talet och återförenades 2012. De stack ut för sin blandning av vänsterextremism och straight edgefilosofi med nykterism och veganism.

Källa:
Refused skickar ut statement: ”det skymmer för våra värderingar”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
InnateusAnders JonssonWäringFredrikaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Kommunisternas (Rothschilds) avsikt var och är att ta makten från hemmabefolkningen och agera mot nationer. Sådan sett är varken Nordkorea eller Kina kommunistiskt men nationellt, men judiskt stött Sydafrika är kommunistiskt, där buer exproprieteras. Kommunisterna var alltid bra på humanistiska fraser (med judar vid fronten), terror och massmord.

Fredrika
Medlem

De skriver på sin sida:
”Vi tror fortfarande på det våldsamma utplånandet av den rikaste procenten.”

Men, då menar de ju judar. Har de verkligen tänkt igenom det här?

Anders Jonsson
Medlem

Problemet med vita rödingar är att dom är så hjärntvättade alternativt korkade alternativt ryggradslösa hycklare att dom inte vågar se elefanten i glashuset: JUDEN!

Istället går dom dumma jävlarna i JUDENS ledband och kämpar för globalism och mångkultur och lönedumpning och rasistiskt våld mot vita… och till slut..om JUDEN får som den vill, den vita rasens förintelse.

Men JUDEN och rödingkräken kommer inte att få som dom vill.

HS!

Innateus
Gäst
Innateus

Det undrar jag med, har de verkligen tänkt igenom det här? Den rikaste procenten betalar en hel massa skatt. Vem ska bekosta välfärden när den rikaste procenten är utplånad? Till den rikaste procenten hör säkerligen en hel del professorer och andra akademiker. Vem ska bedriva forskning när de främsta akademikerna är borta? De som tjänar mest är med få undantag även de mest kompetenta och välutbildade. Att ”utplåna” dessa vore ett vansinne utan motstycke.

Wäring
Medlem

Makthavarna är väldigt nöjda med typer som Refused, som anammar en popkulturell identitet, svamlar ”politik” och förblir systemlojala. Dennis stödde angreppskriget mot Gaddafi, en man som på riktigt trotsade kapitalisterna och reformerade Libyens banksystem, varför de var tvungna att ta bort honom och dela upp landets tillgångar mellan sig. Redan 1994 konstaterade oppositionsledaren Dr Ali Tarhouni detta i paneldebatten Post-Qadaffi Libya: The Prospect and The Promise som hölls av Washington’s center for strategic and international studies: ”Most participants argued for privatization and a strong private sector economy…with privatization, entrepreneurs will reach out and get involved in regional cooperation by searching… Läs mer »