Kommunhus och ryttarklubb avspärrade – Tierp

Natten mot tisdag, den 23 maj, spärrade aktivister och medlemmar ur Kampgrupp 106 av Tierps kommunhus samt Tierps Ryttarklubb på grund av det nyligen uppmärksammade ”integrationsprojekt” som pågår på ryttarklubben sedan en tid tillbaka, där vuxna skäggbarn ska ”integreras” med unga, nordiska kvinnor.

Varför man känner sig nödgad till detta är något oklart, men en rimlig gissning är väl att ansvariga på kommunen känner att det pågående folkmordet går lite för långsamt. Kanske tycker man också att hela den där grejen med att ha en trygg och våldtäktsfri miljö för unga kvinnor känns lite väl unken och gammaldags?

Nordiska motståndsrörelsen låter hälsa både Tierps Ryttarklubb, Tierps kommun, samt det nordiska folket, att afghanska och somaliska män ej hör hemma i våra döttrars ridskolor! Dagen kommer när de som är ansvariga för både detta och alla andra folkmordsprojekt kommer att ställas inför rätta och ställas till svars.

Skydda våra döttrar! Skicka in en ansökan till Nordiska motståndsrörelsen idag!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments